RSS Flöde

Ser ingenting! /erviluca

Postat den

Jag har köpt simglasögon eftersom jag inte vill gå omkring med blodröda ögon hela dagarna när jag varit och simmat. Men jag förstår inte hur simglasögonen ska sitta. Hur jag än sätter på dom, känns dom konstiga, och jag SER JU INGET!

Jag står en lång stund i vattnet och flyttar glasögonen liiiite uppåt eller liiiiite nedåt för att få till det, men det handlar mest om att välja VAR det ska ”knipa” lite kring ögonen. Obehagligt är det. Valet står mellan att ha röda ögon hela dagen ELLER att det kniper lite kring ögonen när jag simmar. Jag väljer knipet.

Men jag SER INGET heller! Jo, liiiite. Jag skönjer människor omkring mej på ett ungefär, när jag har simglasögonen på mej, så att jag kan undvika att krocka med dom, men inget mer. Jag bestämmer mej för att det räcker att skönja.

Idag går det i ett HUJ att simma 20 längder. Som vanligt är dom första 11 längderna seeega, men efter 12 längder händer det Något: Kroppen faller in i någon slags koma  går liksom in i andra andningen och det blir någon slags inre boost, som ALLTID gör att kvarvarande 8 längder går som en dans! Och ofta simmar jag fortare då också.


Men jag ser inget!

Det är två klasser med barn där när jag kommer, och dom byts ut mot andra klasser med barn så det är ett himla liv omkring mej, men det gör inget, för jag är liksom avstängd. För jag ser ju inget.

I duschen är det fullsmockat med flickor som tjoar och skriker och tvålar in sej och LÅTER, så jag bestämmer mej för att sätta mej i bastun en stund. Där får jag sällskap av två andra tanter (i min ålder) som kanske också mest sitter och väntar på att duscharna ska bli lediga. Jag kollar om dom har samma hängmage som jag. Det har dom. Det känns bra.

Att tuttarna hänger gör mej inget, men magen… och det känns ALLTID bättre när andra har likadan hängmage!

Badhusomklädningsrum/duschar Äger för en helt vanlig kvinnokropp.

Eller det är väl mest hjärnan som blir lite lugn när jag inser att jag inte ser värre ut än ”någon annan”. Och denna insikt behöver upprepas om och om igen – varje gång  jag är på badhuset:

”Hängmage där.” Check!

”Hängtuttar där.” Check!

När Dom Vackra Quinnorna kommer in (dom som varken har hängtuttar, hängmagar eller något annat som hänger, FAST dom har fått barn,  dvs dom som gått på gym hela livet och ägnar all sin tid åt att träna sina kroppar), vänder jag ryggen till och visar mina vackra valkar bak. Och då VET jag att dom tänker att dom ”minsann aldrig kommer att se ut SÅDÄR!!”

Jag bestämmer mej iallafall för att jag  har, och har haft ett roligare liv, som varken gått ut på att träna eller ”äta rätt” hela tiden, utan jag har fokuserat på mina baaaarn och att ha kul….

…eller nåt sånt….

…eller….

…..*host host host*….

Äh!

Skitsamma!

Nu ska jag jobba!

Bye!

 

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Haha. Du är bara bäst!! Blir så glad när jag läser din blogg. 🙂 Precis som hämtat ur verkliga livet. Känner så väl igen mig. Kram till dig. Elisabeth

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: