RSS Flöde

Lev och må bra! Annars…. /erviluca

Postat den

Jag skulle så gärna vilja ge Världen åt mina barn!

Och ALLT!

Ibland bara överfaller mej känslan av Kärlek för dom – alla fyra!

Och då vill jag bara HÄLLA Kärlek och Omtanke och Godhet över dom, och sen ställa ett Stort Jävla Skydd – som en betongmur – runt dom, som skyddar dom mot allt ont och alla dumma!

När Mellan säger:

”Jag tänker sticka till USA direkt efter gymnasiet!” så blir jag Rädd och Stolt och Glad och Orolig och Nöjd i en salig blandning.

Och jag vill bara säga:

Men OM du kör bil – kör försiktigt! Och stanna inte och hjälp någon galning! Akta dej för Dom Dumma; det syns inte på dom, så du måste vara försiktig…och prova inga droger och akta dej för…ALLT!…..

…..ÅÅÅÅK INTE!!!!”

Jag VET att jag egentligen vill att alla mina barn ska åka runt i världen, uppleva och få erfarenheter – både bra och dåliga – för att lära sej och bli kloka och erfarna vuxna,

…..men samtidigt vill jag låsa in dom i ett vadderat rum och bara släppa in kärleksfulla och snälla människor där, som är Godkända av MOI (!)….

…och så kan dom få sina erfarenheter, och lärdomar. via TV:n – serverade liksom.

Ibland kommer ILSKAN mullrande:

”OM NÅGON JÄVLA IDIOT SÅ LITE SOM RÖR NÅGON AV MINA SÖNER, SÅ HAN SKADAS, ELLER GÖR SEJ ILLA PÅ NÅGOT SÄTT, SKA NI FANIMEJ FÅ SE PÅ EN TIGERHONA SOM HETER DUGA!!! FY FAAN! JAG SKA HAUNT:A DEN MÄNNISKAN TILLS DEN BEEER OM NÅÅÅÅD!”

Och om någon av dom skadas svårt i en olycka el dyl….då vet jag inte vad jag gör! Bara TANKEN gör ONT!

”LEV och MÅ BRA, för min skull!”, om inte annat….har jag lust att säga.

Och samtidigt släpper jag ut mina söner, så fritt jag bara kan, för att jag tror det enda sättet att ”lära sej flyga”, är att pröva – att göra det!

Huvva!

Och jag är TACKSAM över att jag inte var mamma till mej själv!

HUR orkade hon?!

Jag som ”kastat mej ut” om och om igen, hela livet!

Jag, som ”sprang iväg och gifte mej” sådär lite ”hejsan-hoppsan” utan att varna i förväg!

Pust!

Jag, som hoppade in i en liten Fiat, i Spanien, med ca 10 okända spanjorer och min 14-åriga lillasyster…för att ”dom ska köra oss hem!”…..och så gjorde dom det!

*ryser*

Så; mina snälla rara söner:

Lev och må bra!

Annars…..

….. får ni stryk!

😛

 

 

Annonser

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Nu känner jag igen mig så igen!! Dels att känna såna känslor för barnen.
  Min äldsta dotter går ut gymnasiet i sommar säger att hon ska jobba på McDonalds ett år och sedan flytta till London.Jag vill inte ha henne där MEN samtidigt, det är det hon vill och det är säkert jättespännande och underbart att få byta land..Iallafall för något år!
  Och när jag och en kompis var på Kanarieöarna när vi var 18-20 år fick vi för oss att lifta från flygplatsen till hotellet och fick lift av ett gäng killar något äldre än oss..Men det gick ju också bra, vi kom fram till hotellet 🙂

  Gilla

  Svara
  • London är väl bra och ”lagom nära”. Om hon blir kär i en engelsman och flyttar dit, kan du svänga över ”över helgen” faktiskt. Men be henne AKTA SIG för drogerna! En tjej här i Åkersberga dog när hon testade första gången, i just London. ”Dom” i London, säger att ”alla prövar/drogar/tar droger” när dom festar, så VARNA henne!
   Ja, man har gjort många tokiga saker…men haft tur och klarat sig helskinnad… 🙂

   Gilla

   Svara
 2. Ja, jag tänkte också att London är ju liksom bara 2 h bort.Det är ju inte så farligt egentligen!
  Hon är rätt försiktig av sig så har svårt att tro att hon skulle testa droger, men man ska aldrig säga aldrig!

  Gilla

  Svara
  • London är helt okey, tycker jag också. Men vi har väl inte så mycket att säga till om, och det är ju viktigt för barnen att de får flyga vart dom vill! Tycker jag. Bara dom inte blir militärer…säger jag… Om dom börjar prata om det, bara MÅSTE jag ”säga emot”, men dom gör ju som dom vill ändå… 😉

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: