RSS Flöde

Puh, nu är det över! /erviluca

Postat den

Stöket och böket med Mercedes Benzen är över! Hon bor nu i Arninge, och antingen har jag gjort en jättebra affär, eller så har jag fullkomligt gjort bort mej! Men, whatever!

Jag är av med Den Lila Mercan som BARA bråkade med mej!

Puh!

In i mitt liv har istället rullat en BAJSBRUN Volvo! En helt osexig bajsbrun Volvo. Tråkig och rejäl. En Volvo, som jag ”aaaaaldrig” skulle köpa. Ba´fatt dom är sååååå trååååkiga. Och ”osexiga”. Det var inte jag som ”sa det”, men när jag hörde någon uttrycka att Volvo är ”osexig” så höll jag med. Den är sååååå ”Svensson”! På ett tråååkigt sätt.

Men den rullar.

”Den rullar tills man skjuter den!” sa en kille på jobbet.

”Och ALLA reservdelar finns, alltid!” sa en annan.

Så då bestämde jag mej för en ”osexig och tråååååkig volvo”.

Och så blev jag av med den dumma, dumma, jävla-skit-Mercedesen!

Ha!

”Men du förstår väl att köper man en bil i den här klassen (= för ca 19000 kr) så kan ingen garantera att den rullar på. Den är ju ändå 13 år gammal!” sa killen i bilaffären.

”Jag förstår det”, sa jag. ”Men har man inte mer pengar att lägga ut, så hoppas man ändå att den bil man köper rullar rätt länge…” sa jag.

”Ja, vi får hålla tummarna!” sa Killen.

Så nu håller jag tummarna för min bajsbruna Volvo!

Gör det du me´!

Tack på förhand.

🙂

 

Annonser

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Jag älskar volvo, kör alltid volvo, världens sexigaste bil, den går alltid =). Och så (man kan ha sex i den) och så alla kan meka med med en volvo, tom jag. Jag kommer ALLTID att köra volvo, varför tror du den heter volvo= jag rullar. Det är du som är tråkig som hat förutfattade meningar om volvo och om de som kör volvo.

  Gilla

  Svara
 2. Gick du jämnt upp pengamässigt så är det ju ingen fara..Håller med om att Volvo inte har ngn sexig klang 😉 men den är säkert super att köra hundar och tonåringar.
  Vi tittar också på bil i den prisklassen upp till ca 25000, och har fått tips att kolla om kamremmen är bytt,sånt är tydligen dyra grejer att åtgärda.Lycka till med nya bilen!

  Gilla

  Svara
  • Ja, killen sa något om kamremmen. Han sa att hon TRODDE den var bytt… *suckar* Hoppas jag inte gått på något igen…Något dumt….
   Många hundar och tonåringar får plats iallafall… 🙂

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: