RSS Flöde

Dan före dan före dopparedan /erviluca

Postat den

Så lägger vi ett år till bakom oss. Allihop. Och har förhoppningsvis en massa år kvar – en del har jättemånga, andra färre.

Mina söner kommer allihop hem till jul. En flickvän följer också med. Trevligt. ❤

Jag är inte sådär jättetraditionsbunden, utan tycker mest det är mysigt och kul att träffas och vara tillsammans, äta och dricka gott tillsammans, spela spel och umgås. Jag vet inte om jag ens orkar baxa upp julgranen från källaren i år, och klä den… Den ska ju kläs av sen nästan direkt… Vi får se vad sönerna säger. Dom kanske orkar ta upp den och klä den.

Storing kommer från Östersund i morgon och stannar i flera dygn. Det var samma sak förra julen och då passar vi på att prata och prata och prata. Sen ska han vidare nedåt för nyårsfirande. Resterande tre söner bor redan i Stockholm, så dom träffar jag ju lite då och då. Minsting bor hos mej, så honom ser jag varje dag.

Jag gillar ju inte att joxa och fixa i köket och skulle helst bara vilja beställa all mat och få hem den färdig, alternativt gå någonstans där allt stod uppdukat, men jag och sönerna delar upp inhandlande och tillverkande av mat och så fixar vi ihop allt tillsammans när dom kommer.

Inom mej skäms jag lite för att jag inte är en sån som fixar och lägger in sill och syltar och saftar och planerar och städar och pysslar och pyntar och gör jättefint och duttar och allt. Men sen tänker jag att det är väl dumt att skämmas. Jag ÄR ju inte sån och jag har aldrig gillat att laga mat och fixa och greja, så då får det vara så. Punkt.

Det ska bli jättemysigt att UMGÅS och spela spel och…och…och….

…och sen är jag ledig läääänge!

GOD JUL!

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Tja, God Jul till dig även om det kom lite på efterkälken.. : )

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: