RSS Flöde

Hatar uppgraderingar! /erviluca

Postat den

När man preciiiis har lärt sej och fått flyt på HUR man ska klicka och dra och fixa med sin mobil/inlägg här/datapaketavannatslag/jobbgrejer etc så ska det U P P D A T E R A S. Det måste fräschas upp och bli bättre. Eller nåt. Och om man INTE uppdaterar då liksom dör hela grejen. Tror jag. För man kan inte avstå uppdateringen.

Då när jag äntligen fattar (NÄSTAN) allt – ja, i alla fall dom grejer jag MÅSTE hantera/använda – DÅ ändras alla grejer och klickningar osv. Så måste jag Börja Om och lära mej hela tjillevippen.

När jag äntligen (!!!) tycker att det flyter på med allt – då!

Fi faan!

Eller när jag lärt mej min nya mobil på jobbet….då ska den bytas ut, mot en ny – bättre och modernare. ”Neeeej! Jag vill ha den gamla kvar!”

Nyss, när jag klev ut här på min bloggsida, som jag ännu inte lärt mej alla funktioner av, trots att jag bloggat sedan artonhundrafyrtiotvå, så såg jag att det uppdaterats grejer…..”Åååååh! Neeeej! Jag har ju inte ens lärt mej den gamla än.”

Av WordPress´s funktioner som man kanske SKA kunna för att blogga, kan jag ungefär….gissningsvis…. 30% – om ens det! Så när det förändras måste jag börja om med dessa 30% och jag har HEEELT slutat ens tro att jag ska begripa dom övriga 70%:en.

Jag skulle tex vilja att alla mina inlägg låg under rubriker så att man lätt kunde läsa det som är av intresse, tex ”OM BARN” eller ”MINNEN från förr” eller ”Bara vanliga tankar” (vad det nu är) eller ”BARNDOM” el dyl….

…men jag förstår inte hur man gör och jag orkar och vill inte vända hjärnan tre varv, med risk att både förstöra hjärna och det jag redan kan på WordPress.

”Men det är ju bara att lägga ”XX i Rystbux och dra sniften till grypen” säger dom som kan.

”Eeeeh, va?!”.

För 1 år sedan fattade jag vad …. ”xxx” – nä har glömt vad jag fattade!

SÅ illa är det.

Jag vill ju bara SKRIVA!

#wordpress #uppgraderingar #upgrade #förstårinte #dontunderstand #villbaraskriva #älskarattskriva #skriva #blogg #erviluca #ervilucah #instagram #deförstårintevadjaginteförstår #uppdatera #uppdateringar #vändahjärnantrevarv #förstårintevadjagförstår

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: