RSS Flöde

När livet är hårt/erviluca

Postat den

#försvunnenkatt #avlidenhund #uppsagd #enolyckakommersällanensam #varför #ingasvar #ledsen #förtvivladminsting #förtvivladson #förtvivlad

En olycka kommer sällan ensam. Varför ÄR det så?

Vad har då hänt? Jag har inte skrivit här på länge. Varför? Vet inte riktigt… Ibland har man liksom inte ord för vad som händer, när det är obegripligt, när det är för stort och för mycket…. När det är….för mycket. Se! Orden tog slut. Direkt.

”Hejdå Milton..”

Jag vill skriva tusen miljoner ord om Milton, som fick somna in den 2 oktober, men då krockar det i huvudet med Blinka, som försvann den 21 september (och har fortfarande inte kommit hem) så då vill jag skriva tusen miljoner ord om henne och allt omkring…

Blinka är försvunnen… 😦 Hon är en cornish rex.

….men då krockar det i huvudet med att jag från ena dagen till den andra fick veta att jag måste sluta på min arbetsplats och jag förstår inte varför och får inga begripliga och vettiga svar.

….och Minsting är så förtvivlad över att Blinka försvunnit att han får panikångestattacker och hans förtvivlan gör mej förtvivlad och jag ju bara en vanlig mamma.

Var ska jag börja?

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Styrkekram🤗 När allt är i botten kan det bara bli bättre ❤️ Klysha men sant ❤️

    Gillad av 1 person

    Svara
  2. Åh nej.. Kan det ens bli värre..

    Gillad av 1 person

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: