RSS Flöde

Idag blev jag ”nästan-mormor”/erviluca

Postat den

Riktig mormor kommer jag aldrig att bli, men förhoppningsvis farmor. Men i morse föddes en liten pojke som jag hoppas ska finnas i mitt liv för alltid. Han har nämligen en mamma som klivit in i mitt hjärta och troligen kommer hon att fortsätta vara där. Hon kallar mej ”låtsasmormor” ibland och ”låtsasmamma” ibland. Men nu är jag alltså ”nästan-mormor” eller kanske ”låtsasmormor” till en liten underbar pojke.

Varje barn som föds ÄR ett underverk, men ibland är det faktiskt lite mer av ett underverk. I morse 8.25 tror jag jorden stannade till en liten stund, precis när lilla A föddes. Faktiskt! Kände ni inte hur det liksom ryckte till?

Helt otroligt!

Och oj vad jag ser fram emot att träffa denna lilla nya människa!

Välkommen lilla A!

Och grattis till att ha blivit mamma, M. NU börjar det!

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Åh, och jag ska bli mormor i mars/april. Känns spännande o pirrigt. Samtidigt känner jag mig plötsligt väldigt gammal 54 år. Usch det ser väldigt gammalt ut såhär i skrift också.. Men, men man får väl vara glad att man blir äldre. Men som sagt det känns stort o konstigt att ens lilla flicka ska få barn. Hoppas du snart får bli farmor, din äldsta son får sätta fart 😁

  Gilla

  Svara
  • Åh! Ska du bli RIKTIG mormor!? Vad roligt!! Och jag kan tänka mej att man är ännu mer orolig och pirrig när ens eget barn har ett barn i magen och ska FÖDA det!! Oj oj oj! 54 år är inte gammalt. Punkt. 😛

   Gilla

   Svara
 2. Ja en riktig mormor 🤣 tror också det känns mer nära när ens dotter väntar barn! Har redan börjat köpa kläder o annat 😱 hoppas det går vägen är bara 9 veckor ännu. Och, nåja 54 är väl kanske inte superduper gammalt.. Men lite gammalt 😁 o mormor är för mig en liten grå tant, hehe.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: