RSS Flöde

Jag är ingen fru/erviluca

Postat den

fru jag är bara jag

 

Jag ska fylla i en order när jag beställer en grej på nätet och dom vill att jag kryssar i ”fru” eller ”herr”. Jag vill inte! Jag är inte ”fru” och inte heller ”herr”. Jag vill inte vara något utav det heller. Jag vill bara vara jag med mitt namn och min adress.

fru nej

Jag känner mej lite tjurig och skriver därför ett mail till företaget om att jag varken är fru eller herr och därför inte vet vad jag ska kryssa i. Jag får ett svar att jag ska kryssa i fru eftersom jag är kvinna, men jag envisas: Jag är inte gift och är ingens fru. Och jag vill verkligen inte vara fru – inte ens när jag beställer en grej på nätet.

fru inte

Tyvärr går det inte att ta bort dessa rutor. Dom verkar väldigt viktiga och man måste klicka i det ena eller det andra för att det ska fungera. Guuuuud, så irriterande!

Jag vill verkligen inte fylla i fru, men jag vill verkligen heller inte fylla i herr. Det är ju verkligen att super-ljuga. Det är nästan så att jag tänker strunta i att beställa grejen, men jag vill ju så väldigt gärna ha den.

Jag får bita ihop och kryssa i fru fast jag inte vill.

Livet är hårt.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Jesus Maria Ronaldo Suarez

    De har bättrat sig på svenska sidor tycker jag? Men på engelska och tyska sidor är det värre. Jag brukar alltid kryssa i herr bara för att jäklas. De fattar ju att med mittbefternamn är jag ingen herr. Hade det varit Suarez hade jag kunnat heta både Jesus och Maria och gärna ett tredje namn därtill!

    Gillad av 1 person

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: