RSS Flöde

Jag är så jävla trött på…. /erviluca

Postat den

män i kostym 1

…bossiga medelålders översittarmän. Såna som ”killgissar”. Såna som (tror att dom) ”vet allt”. Såna som säger ”hö hö hö” och klappar sej på magen (om dom har en stor, i annat fall klappar dom sej på magen imaginärt) och är sådär lite ”ÖVER”(-sittiga). Såna som klappar en på huvudet i sitt sätt att tala. Såna som klappar dom flesta på huvudet, förutom då dom hittar en likasinnad då dom istället ”tuppar sej”, eller eventuellt ”hö hö hö:ar” tillsammans.

Mansgris 4

Det tycks som om män har lättare att finna sej i att bli ”klappade på huvudet” eftersom dom verkar falla in i hierarkier på ett smidigare sätt. Alternativt blir dom inte klappade på huvudet lika ofta.

män i kostym 4

Såna män är jag dödstrött på! Dom finns i alla åldrar. Dom fanns i tusentals när jag växte upp. Översittarmän. Det kryllade av dom. Speciellt medelålders. Såna som ”råkade” lägga sin hand på ens lår om man satt bredvid, eller som nästan dreglade när dom tittade på en….

…såna som tyckte att det var ”charmigt” (sexigt) att jag hade åsikter.

Trump accuses a CNN reporter of being "fake news" after signing a memorandum at the White House in Washington

Jag är så trött på dom att jag ibland bestämmer mej för att bara läsa kvinnliga författare och att jag av och till bara vill se filmer med kvinnliga huvudroller och att jag vägrar se filmer med endast män i (eller där kvinnor bara är bihang)….

Jag är så trött på det så att jag har FÖRDOMAR om män i vissa åldrar, med vissa kläder och med viss utstrålning.

mansgris 2

Jag är så jävla trött på Översittarmän som tror att dom VET BÄTTRE om ALLT och som klappar en på huvudet (eller på andra ställen…) i sina tankar ….

….och jag är så trött på att det ens GÅR att överklaga ”sexuella trakasserier” med att säga att man har vikingasjukan. Det är så dumt så att man tror inte det är sant….

….men men har man vuxit upp med dessa översittarmän så vet man….att deras hjärnor är väldigt små….

Mansgris 1

….för att inte tala om deras ku*ar.

Nu har jag i och för sej inte upplevt deras k*kar, som tur är  (eller för att jag aldrig velat ta i såna med tång ens) men varför skulle man annars ha så enormt behov av att trycka till andra (kvinnor)?

mansgris 5

Det är väl ofta rädsla, som gör så att man vill skada/trycka till/sätta sig över andra, och rädsla härstammar från en känsla av att inte duga och inte veta.

Så summa av kardemumma: Jag är så jävla trött på män med små ku*ar.  ;P

 

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Håller med! Vi bör klappa dem på huvudet…Ruffsa om på det kala huvudet…;o)

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: