RSS Flöde

Fullt upp och förälskad/erviluca

Postat den

skriva på dator

Senast jag skrev här var den 7 juli. Oj oj oj, vad jag varit dålig på att uppdatera mej. Men så här är det: Jag har fått upp farten med att skriva på mina böcker. Ja, jag har faktiskt flera stycken färdiga, som jag nu fixar till. Sen ska jag skicka in dom till något förlag och sen vänta.

När man skickar in manus till förlag får man vänta i minst 2 månader på deras svar. Det är såååå segt samtidigt som jag förstår dom. Många skickar in – få blir utgivna. Alla måste läsas…

Undrar hur det är att läsa hundratals meningslösa (och ibland bra) manus?

Jag pratade med en tjej häromdagen och hon sa att man måste ha KONTAKTER. Jag har inga kontakter. Jag kunde ”gått sängvägen” för många år sedan, men valde att INTE göra det. OM jag gjort det kanske jag varit en stor författare idag…. Who knows!?

cornish rex Theodore

Jag är också nyförälskad. I Theodore. ❤

Först hade jag Milton – en gammal snäll farbror som är sååå snäll och som liksom bara ÄR i mitt liv. Huuur ska jag klara mej utan honom när han dör, undrar jag. Det kommer att bli så tomt! 

Nåja.

cornish rex Blinka

Sen kom Blinka – vår cornish rex, som är lite ”majestätisk” på nåt vis. Hon har gått omkring och pratat rätt mycket och min tolkning av våra samtal har varit att hon ville ha en kattkompis. Hon kom ju från en kattuppfödning så det blev rätt tomt för henne hos mej.

Så då bestämde jag mej för att bli fodervärd. Nu är jag det. Till Theodore. Han är en 12 veckor gammal cornish rex och han är såååå söt så jag dör! Oj oj oj, jag kan inte förklara. Man måste uppleva.

cornish rex drottning.jpg

Tyvärr är det dock så att Blinka inte godkänt mitt val. Hon har visserligen tystnat, men kanske hon tänker att jag fattar ändå ingenting och det är därför hon är så tyst, och så fort Theodore kommer nära henne säger hon ”SSSSSSSTICK!!” och boxar i luften.  Sen går hon undan, hoppar upp på något högt ställe och ser ut som en Drottning och som om hon ÄGER hela vår lägenhet. Därifrån tittar hon ner på oss vanliga dödliga – inklusive den lilla skräpbollen som jag släpat hem (tror jag hon tänker).

Nu jobbar jag – nästa vecka är det semester. Då blir det väl ”gosa-med-katter-och-hund” för hela slanten!

Nu ska jag återvända till The Romans… (=romanerna).

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Va kul att du kommit igång mad dina böcker igen! Jag skall fråga Elisabeth om den kontakten hon har till bokförlag! Det är så härligt med alla djur och hur dom pratar med oss och hur vi tolkar dem….En bo i sig!!! Jag tycker förstås Theo skall heta Yoda….är säker på att Blinka och Theo kommer att bli kära en dag…

    Gillad av 1 person

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: