RSS Flöde

Jag har fyllt år…./erviluca

Postat den

….på självaste Påskafton. Grattis till mej!

gula tårtan.jpg

Mamma bakade ALLTID Gula Tårtan till oss när vi fyllde år när vi var barn.

Födelsedagen firades med söner, syster, svåger och systerson med bullar och Gula Tårtan (bakad av Söstra Mi) och stråååålande sol. Supertrevligt!

orangeriet

På kvällen åkte jag in med sönerna till Norr Mälarstrand och så gick vi på Orangeriet. Dit har Äldste Sonen och jag gått flera gånger för det är så myyysigt PLUS att dom har otrooooligt god Cesarsallad (som inte heter Cesarsallad) så det äter jag alltid när jag går dit. Sönerna bjöd sin kära mor.

rödvin.jpg

Sen gick Mellan vidare med kompisar för att ”klubba”, Äldste sonen gick hem och vi andra åkte hem till mej och där satt Storing och jag och drack vin och pratade till 2 på natten! En lyckad födelsedag!

Jag fick bland annat utemöbler (!), en tatuering, en resa till Luleå, en middag, växter och en flaska champagne.

tatuera.jpg

Det ska bli spännande att få göra tatueringen. Mellan har lovat att hålla mej i handen under tiden (och betala). I Luleå ska jag hälsa på Storing som blir färdig Statsvetare i maj. Helt otroligt! Lilla Storing är stor. Liksom.

free at last.gif

I helgen är det sista rycket i gamla lägenheten. Då ska ett rum tapetseras om, två dörrar målas och golvet ska läggas om färdigt. Dessutom ska lägenheten flyttstädas. Efter kommande helg är jag FRI! Fri ifrån den gamla lägenheten där jag egentligen aldrig trivdes. Där jag aldrig tyckte det blev fint, dit jag inte ville bjuda hem någon….

NU bor jag jättefint. Jag stortrivs. Jag har en uteplats och en liten gräsmatta och jag har det jättemysigt! NU vill jag bjuda hem folk.

Välkomna!

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. stefan viktorsson

  Sån härlig födelsedag. Grattis efteråt. Så skulle alla snälla och goda firas. Stefan.

  Gilla

  Svara
 2. Grattis i efterskott! Låter som en lyckad dag/kväll/natt

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: