RSS Flöde

Jag släntrar…/erviluca

Postat den

släntra 2

Jag tänker på det när jag går hem från jobbet – att jag ”släntrar” hemåt. Konstigt ord. Jag släntrar nästan alltid hemåt…Rätt skönt, faktiskt. Och just därför gör jag så; släntrar gatan ner och människor stressar förbi – snabbt! Men en del andra släntrar också.

släntra 1

OM man släntrar måste man hålla åt höger. Tänk på det, alla släntrare, för man får INTE gå i MITTEN av trottoaren eller på perrongen. Då blir stressiga människor TOKIGA! När jag har bråttom blir jag själv galen på släntrare som går eller står MITT I stress – trafiken. Och om man ställer sej och pratar, ska man också ställa sej PÅ SIDAN av allt. Just saying.

stressad mamma

Det är skönt att släntra hemåt. I minnet har jag alla år av STRESS till och från arbetet, stress till dagisar (ja, man FICK säga så förr!) och skolor! FAAN, vad jag stressade, med stora klumpar i magen och huvudet. Ibland SURRADE det av stress inuti.

stressad mamma 2

Men det var bara jag som stressade. Inte barnens pappa. Han tog det lugnt: Åkte till jobbet innan alla vaknade och kom hem när alla var hemma igen. ”Stressigt?! Vaddå? Slappna av lite – var inte så hysterisk!” sa han.

Eeeeh, WHAT?!?

Nåja, den tiden är över och jag ska SLÄNTRA resten av mitt liv.

Så det så.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: