RSS Flöde

Jag hinner inte/erviluca

Postat den

Det går flera dagar emellan mina blogginlägg nuförtiden och det är för att jag inte HINNER.

branden i göteborg

Jag hade tänkt att skriva om Branden i Göteborg och vilka FINA artiklar/inlägg Metro hade om den häromdagen när det var 20 år sedan det hände, men jag hinner inte.

socialkontoret

Jag skulle vilja skriva och berätta om mamman vi träffar som blir så otroooligt illa bemött av socialtjänsten i Solna (först mottagningsgruppen och sedan fortsättningsgruppen – eller vad den nu heter) och hur ILLA hon far av detta och hur det påverkar henne, som redan mår dåligt av misshandel av man samt utbrändhet etc mm, men jag hinner inte.

unga station 2

Jag skulle vilja skriva om underbara möten på mitt jobb, där jag träffar BLIVANDE unga mammor och pappor, NYBLIVNA unga mammor och pappor, tonårstjejer och hela familjer, men jag hinner inte.

tapetsera

Jag skulle också vilja skriva om renoveringen av min lägenhet som jag påbörjat och  berätta hur DUKTIGT jag är på att tapetsera, måla och fixa, men hur otrooooligt trött jag blir och hur jobbigt det är att kliva upp på en stol och måla/klistra/sätta upp tapet och kliva ner från en stol och hämta målarfärg/tapet/klister och sen kliva upp på stolen igen 1432 ggr……

…..men jag hinner inte!

 

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

 1. Tid är idagen bristvara. Dygnet borde ha åtminstone 30 timmar….
  Det är något fel när barn och barnfamiljer blir så pressade i skolan och på arbetsplatsen så att tid för att göra nåt kul på fritiden knappt existerar. Då ska det städas, tvättas och lagas mat. Man hinner knappast andas.

  Att folk går in i väggen förvånar mej inte det minsta.

  // Kao

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: