RSS Flöde

Funderar på sex…/erviluca

Postat den

Sex för första gången 1

SKILLNADER i att utföra sex är dagens fundering.

Från början. Alltså att vara KILLE respektive TJEJ i början av sin ”sexuella karriär”. 

Sex för första gången 3

Som tjej är man nog ofta orolig och rädd att det ska göra ont första gången, och för vissa gör det det – för andra inte. En del har tur och tycker första gången är skön (till exempel jag 🙂 ) och andra har otur och tycker det mest är obehagligt. Detta gäller ju givetvis FRIVILLIG sex.

sex för första gången 6

Grejen jag funderar på nu är hur det för en kille i början….och kanske för alltid? För det krävs ju liksom av killen att han ska AGERA. Killen ska Styra och Prestera, på något vis. Tjejen KAN ”bara ligga där” och ändå vara lite nöjd. Förstår ni? 

sex män.jpg

Som ung, och kanske ända tills ”igår”…. 😛 ….har jag inte riktigt försökt sätta mej in i hur det är att vara kille och vara tvungen att PRESTERA. Jag fattar det där med stånd eller inte stånd och att det kan kännas jobbigt, men jag menar RESTEN: Att styra själva samlaget – det gör väl oftast killar, eller? I alla fall när man är nybörjare….

FUCK_AROUND_AND_FIND_OUT-4741

Och då går mina funderingar så här: Kan det vara DÄRFÖR många killar ”knullar runt” – dom liksom ”tränar på sex” utan att blanda in känslor, för när man blandar in känslor ställs det högre krav och dom behöver inte känna sej misslyckade, eller undra om hon hade det bra. 

Det KAN vara en väldigt korkad teori, men inte så dum heller? Eller?

Hur är det egentligen att vara kille i början av sexlivet? Och känner ni att det ställs krav på er att prestera jämt och ständigt?

Plötsligt förstår jag bättre varför många unga killar vill – i alla fall en period av livet – ha en ”äldre kvinna”. Dom orkar inte vara den som styr och presterar i sex hela tiden…dom vill också kunna ”bara vara” och ”styras”…. Typ.

ledsen man.jpg

Och är det så att en kille till och med kan välja att AVSTÅ från att ha sex med en tjej, som dom gillar jättemycket,  för ni/dom är rädda för att inte ”klara av det”? Om ni fattar?

Och kan det vara så att en kille kan avstå att ens vilja försöka ha en relation med tjejer för att dom har så dålig självkänsla gällande just sexbiten (där dom VET att dom måste ”styra/prestera”)?

Sex för första gången 2

Sen är det nu alla som kommer att skriva att tjejer kan styra lika mycket och bla bla bla….Givetvis är det så. Men jag TROR det är mer ovanligt att en tjej ”styr och ställer” i början av sexlivet. Det KRÄVS inte i alla fall. En kille kan liksom aldrig ”bara ligga där” och ”hoppas att hon tar över”…..

Era funderingar?

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Jo…😳…Jag har nog alltid haft med mig det där att lyckas eller inte…men är väldigt tacksam för de tjejer som har tagit initiativet.

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: