RSS Flöde

Semester dag…ungefär 15 /erviluca

Postat den

Erica o Filippa 1

Jag och lillasyster

 

Semestern 2018.

Bakom mej har jag Upplevelser. Familjerelaterade Upplevelser. Andra Upplevelser.

Min lillasyster (även min storasysters lillasyster – för att vara tydlig) kom från USA, där hon bott hela sitt vuxna liv, för tre veckor sedan. Vi hade planerat för mammas 85-årsdag via Messenger i några veckor. Det skulle bli en överraskning för mamma.

Systrarna skulle hämta henne hemma och säga att vi alla tre systrar skulle ta ut henne på lunch. Sedan skulle systrarna köra henne till Sigtunastiftelsen (som hon älskar) och där skulle en massa människor stå och utbrista: ”JAAA MÅ HON LEEEVA….!”

mammas 85-årsdag 2

Mamma i svart t-shirt, två systrar och en kusin

 

Så blev det också. Och #jättesuperlyckat! Mamma blev sååååå glad och utbrast: ”PRECIS DET HÄR ÖNSKADE JAG MEJ I HEMLIGHET!”

Vi hade planerat dagen med tal, sånghäfte, sång till mamma och quiz om mamma. Lunch på Sigtunastiftelsen och sedan fika med kaffe och tårta hemma hos Storasyster med man och son. ALLA mina söner var med! Till och med Minsting som är inne i en ”jag-gillar-inte-främlingar-period”.

mammas 85-årsdag 8

En härlig dag där jag också kände att jag har fantastiska släktingar som jag träffar alldeles för sällan. Tänk att dom funnits hela mitt liv, och tänk att dom fortfarande finns där och ”ställer upp när det gäller”. Sen hinner man aldrig prata med ALLA precis så mycket som man skulle vilja och efteråt tycker man att man liksom inte hann med att prata med någon. Nästan. Fast så illa var det ju inte förstås….

Trevligt var det. Varmt. Soligt.

Och Alldeles Alldeles….UNDERBART.

På ett ungefär.

Jag känner mej i alla fall väldigt tacksam. Och rik.

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Vilken härlig upplevelse för er alla!
  🌞

  Gilla

  Svara
 2. Ja, tank sa lycket det blev!

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: