RSS Flöde

Semester dag 1 /erviluca

Postat den

….eller är det dag 3? Om detta tvistar Di Lärde.

img_0391

Jag kliver upp rätt tidigt (för att vara semester); 7.35. Trött. Går ut med hundarna. Trött. Konstaterar att Ceci inte verkar må så bra (efter långpromenaden igår?) – hon hostar extra mycket och ser ”ledbruten” ut….

12B1699B-F039-4394-862F-A0AE74CFA296

Frukost. Ser mej omkring. Idag ska Söstra Mi komma. Vi ska hänga lite. Jag konstaterar att det är stökigt och odiskad disk står bredvid diskhon. ”Borde diska”, tänker jag, gör frukost och sätter mej i soffan. En hund på varje sida kryper nära nära. Slötittar på TV: ”Lars Werner verkar vara en varm och go kille….Snygg är han också…. undras om han är singel…? Nä. Nånstans har jag hört att han är gift. Omgift, tror jag.” Suckar.

Trött.

Söstra Mi hör av sej. Hon har inte sovit i natt. Orkar inte komma. Vi bestämmer om. Hon kommer i morgon (och hoppas få sova i natt…).

1E8CA1D2-7038-48B3-8C91-BC27220AD5CC

Funderar på att sova lite till. Sååååå trött! Borde rensa i garderober (ska!). Borde diska (ska!). Borde kasta Onödiga Saker (ska!). Borde skriva böcker (ska!). Borde kasta ut alla möbler….så gamla och fula: Uäck! Gammalt ut – nytt (eller begagnat) in. Behöver förändring. Nu.

….men först ska jag sova lite.

Jag som kan.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Synd om vovven, men han kanske också behöver semester. Ni får rehabilitera tillsammans, som vi här hemma med katten. Känner igen mig i det du säger om borde det och det. Man samlar på sig under arbetsåret och rensar liksom bort en del ogjorda saker under sin semester. Sköt om er!

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: