RSS Flöde

Jävla fega killar och män! /erviluca

Postat den

http://www.tv4play.se/program/link?video_id=10002047

12FDA8A6-EAD3-4B27-A934-61534C062F16

Jag blir så arg så att jag kokar! Vilka är ni som hotar och hatar tjejer på det här sättet!? Fegisar som söndrar och förstör. Idioter som har KORK i skallen! VARFÖR?? Vad är ni rädda för? Är det skojigt? Ni går ihop i små elaka korkskallegrupper för även fegisar och skitkorvar blir starka TILLSAMMANS. Så sitter ni där och funderar ut hur ni ska FÖRSTÖRA en tjejs liv, bara för att hon vågar. FÖR ATT HON VÅGAR!

Hon vågar det ni Inte vågar. Nämligen att stå upp för sej själv.

VILKA ÄR NI? Kliv fram med era namn och tala rakryggat om vad det är som skrämmer skiten ur er!?!?

FAA074B4-E689-48CB-99C4-05A45776E3A4

Behöver ni någon att hålla i handen, en snuttefilt, en varm famn gråta ut i, en napp att suga på för att ni behöver tröst och stöd, men istället uttrycker era känslor i missriktat hat mot fel personer för att ni är så SMÅ inuti? Det är ju då man ger sej på dom som är svaga på ett FEGT sätt – som att slå någon bakifrån när den tittar bort och sen säga ”det-var-inte-jag!!”.

Jävla fega uslingar! Fega anonyma kräk! Jag kräks på er!

Vilka är ni??

CD001B4A-322E-4822-A0A8-FE3C41876AE9

Och VARFÖR kliver inte Dom Normala killarna/männen in och försvarar/hjälper/stöttar dessa utsatta tjejer i spelvärlden (och överallt i samhället). Vad är NI för fegisar som inte hjälper oss tjejer att få vara VAR vi vill och HUR vi vill När vi vill utan hot och övergrepp??

Och VARFÖR lägger polisen/rättsväsendet ner nästan ALLA övergrepp på tjejer – stora som små??? Jag VET att det är ”brist på bevis” och ”ord står mot ord” (eftersom ingen någonsin erkänner såna här övergrepp), men ibland går beviskravet för långt!

2A441E63-DA3E-4ECF-8DCC-D0EB94B3AD83

Ändra lagarna för i helvete så att dom passar oss tjejer/kvinnor OCKSÅ!!

Faan vad arg jag är!!

Hoppas du KILLE/MAN är lika arg OCH från och med NU tänker kliva in och SÄGA IFRÅN! Stötta alla tjejer i spelvärlden och utanför genom att säga ifrån när Idioter dyker upp och kränker och hotar oss tjejer!

Och HEJA ”vad-hon-nu-hette-som-satt-i-tv-soffan-nyss” (glömde, och #vill-inte-klicka-på-länken-eftersom-jag-skriver-på-en-iPad-och-risken-är-att-hela-inlägget-raderas ).

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: