RSS Flöde

Låt alla kvinnor/tjejer få asyl. /erviluca

Postat den

När det kokar i huvudet av alla orättvisor…
Vad kan JAG göra? Liksom.
Vad kan DU göra? Liksom.
Vad gör JAG? Vad gör du?

ledsen tjej 2

En ung tjej blir gravid av en våldtäkt när hon är 13 år och föder ett barn 9 månader senare, blir våldtagen igen något år senare och föder ytterligare ett barn. Hon har nu två barn vid 16 års ålder. Hon är förtvivlad och ledsen. När våldtäktsmannen våldtar henne för tredje gången flyr hon. Långt bort. Men hon har blivit gravid igen, så hon föder ytterligare ett barn.

ledsen tjej 3

Nu är hon 17 år och trebarnsmamma, men två av barnen är kvar hemma hos hennes egen mamma – barnens mormor. Hon orkar inte, och vågar inte, ta hand om dom, eftersom hon är rädd för mannen, och orkar inte längre bli slagen, våldtagen och misshandlad.

somalisk tjej 2

När hon fyller 18 år är minsta babyn 5 månader gammal. Nu anses hon vuxen (i Sverige) och SKA klara sej själv.

 

våldtäkt 6

Hon är ensam i hela världen, har blivit misshandlad och våldtagen oändligt många gånger. Hon är mamma till en baby och hon har ingenstans att bo. I ett nytt land där hon inte kan språket och förstår inte samhället.
Vad gör samhället då? Vem hjälper henne? Hur ska samhället hjälpa henne?
Svar: Eftersom hon inte är svensk, och anses vuxen, gör samhället INGENTING.

ensam mamma med litet barn 2

En ung mamma lever i ett Ingenting med en liten baby. Hon har inget boende och ingen inkomst. Socialtjänsten gör ingenting eftersom det är Migrationsverkets ansvar.
Det lilla nätverk denna unga mamma har finns i Stockholm. Därför vågar och vill hon inte flytta norrut där Migrationsverket erbjuder ett boenden.

Woman Being Kidnapped And Abused

Kvinnor/tjejer är otroligt utsatta, även i Sverige, i sin flykt till Räddningen. Många tjejer/kvinnor blir våldtagna under flykten och väl framme. Många utsätter sej själva för prostitution för att överleva. Många utav dom vågar inte berätta om våldtäkter och övergrepp, eftersom dom lärt sej att våldtagna kvinnor är skräp – har inget värde.

asyl

Låt ALLA tjejer/kvinnor få asyl!
Låt dom slippa leva i ovisshet och endast kunna överleva genom prostitution. Några betalar sina boenden med sina kroppar, eftersom dom inte har något annat val. Många våldtas för att få bo eller få ett mål mat till sej och sina barn. Barnens mammor utsätts = barnen far illa.

ensamhet

I jämlikhetens namn:
GE ALLA TJEJER/KVINNOR SOM FLYTT TILL SVERIGE ASYL!
Idag.
I morgon kan det vara för sent…

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Stackars alla dess kvinnor!! Det är hemskt att höra hur Sverige behandlar alla flyktingar de tagit in…Dom klarar det inte. FEL i hela systemet….Jag ville flytta hem till Sverige efter det att Trump blev president…men nu har jag ändrat mej. Mycket pga av hur regeringen inte gör något eller reagerar på alla dessa våldtäckter i Sverige….Helt otroligt…

  Gilla

  Svara
  • Men kära lillasyster: USA har minst lika mycket problem med våldtäkter och flyktingar/invandrare och ett uselt socialt system. Det blir som att välja mellan pest och kolera. Glöm dock inte att det är fantastiskt mycket som är bra i Sverige. Jag oroar mig dock för valet i höst…..Tänk om SD vinner! Då måste nog JAG flytta! Puh! 😩

   Gilla

   Svara
 2. Fy vad tråkigt. Hon är dessutom bara en i mängden.
  Tycker man ska satsa på att ta emot främst kvinnor och barn. Tillräckligt många unga karlar har vällt in i landet. Ibland undrar jag var deras kvinnor och barn finns? Övergivna i krig och elände?

  // Kao

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: