RSS Flöde

Mitt i skiten /erviluca

Postat den

tänka

Jag somnade till slut. Ofta gör man ju det. Iallafall jag. Men innan jag somnade smällde det till så hårt i väggen att jag trodde det var en smällare! Hjärtat gjorde trippelvolter av rädsla och Milton flög rätt upp i luften och satt sedan och darrade av skräck läääänge. Till slut gick han och la sej i soffan.

säg nej 8

Jag låg i min säng och kände mej otroligt otrygg och ensam, trots att 1 kg (om ens det nu – hon mår inte så bra) Cecilia låg tättintill.

På förmiddagen vaknade jag av ett nytt ljud inifrån hyresrummet. Länge låg jag och försökte lista utvald det var som lät: ”Dammsuger gubben?!? Har han en dammsugare??”. Det lät som det. Men jag vet inte. Det verkar rätt osannolikt. Skulle han plötsligt ha en dammsugare där inne?

bomb

Vad jag skulle VILJA är att banka på dörren och stövla in i rummet och med barsk röst kommendera: ”Flytta! Nu! Pronto! Ni är inte önskvärda längre!”. Dom skulle vädja och be och jag skulle vara stenhård och omedgörlig.

…..men jag vågar inte. Jag är lite rädd, faktiskt, och väldigt ensam i det här (precis som jag är ensam i allt annat och alla beslut etc)…..

….plus att dom faktiskt varken kan svenska eller engelska.

halka

I morse sms:ade jag med hjälp av google translate på polska att dom störde både mej och andra grannar och att dom måste gå och lägga sej. Dom blev tysta en stund och ringde sen på dörren (kl. 4.30!!). Jag öppnade inte. Dom skulle säkert på sitt fyllesätt be om ursäkt. Gissar jag.

Eftersom dom är alkisar kommer dom att supa lika hårt idag och ikväll och jag står inte ut!

Och jag är ensam.

Ja, jag har Minsting och Mellan hemma, men inte vill jag blanda in dom i värsta fylle-alkisars-polack-skit.

Det ena fyllot har världens största blåtira idag…. 😬 Den andra har jag inte sett idag. Än.

Jag vet inte om jag vågar säga upp dom nu. Dom kommer ju att vädja/bli arga/besvikna och försöka övertala mej på sina fyllosätt att få bo kvar. Jag är rädd för deras ”metoder” s a s. Rädd för Det Okända. Rädd för hjärncellsskadade fylltrattar. Dom är ALLTID fulla. A l l t i d.

Och varje gång dom ser mej ska dom prata om hundar (kroppsspråket) och/ eller hjälpa mej med tunga kassar (och jag är livrädd varje gång att dom ska stupa med huvudet före i marken när dom fulla som ägg envist ska bära tunga matkassar – även om det bara är 2 meter ).

Jag VET att jag hittar en utväg ur den här skiten (också) men just nu ……😩😱

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Skriv till dem att det är ett ULTIMATUM. Hädanefter skall det vara TYST efter kl xx.xx och om det inte hålls så är de OMEDELBART uppsagda. Skall vara ute kl. 07.00 dagen efter! Om du inte hämtar en kompis och säger upp dem på stört?
    Jag skulle inte ge dem många chanser att upprepa störande beteende. Vet du hur rummet ser ut? De kan ju ha förstört också….

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: