RSS Flöde

Några fyllon håller mej vaken/erviluca

Postat den

 

Full gubbe


Jaha. Här ligger jag i sängen klarvaken klockan 4 på natten och kan inte annat. Min alkoholiserade hyresgäst rumlar nämligen runt i sitt hyresrum och STÖR. Igen. Jag måste verkligen säga upp honom, men inte nu, mitt i natten, när han är dyngrak.

I och för sej är han nästan jämt dyngrak – jag fattar inte hur mycket sprit en kropp tål egentligen! – men ska ändå försöka förmedla uppsägningen dagtid.

Jag är inge bra på att hitta bra hyresgäster….Den första var knarkare visade det sej och han bara försvann….och så stod rummet där med hans grejer…och ingen dök upp eller betalade hyra. Till slut stoppade jag hans grejer i svarta sopsäckar och la dom i källaren.

Den andra hyresgästen var rätt bra, men lite tjatig. Han ville att jag skulle fixa dusch till hyresrummet. Men jag varken ville eller kunde det. Han flyttade iallafall.

Den tredje hyresgästen hade tjejer hos sej. Först en och sen en till, men det gjorde inte mej nåt. Sen flyttade han.

suparkvart

Sedan i början av året har jag ett polskt fyllo som hyresgäst. Nej, jag visste inte att han var ett fyllo från början. Inledningsvis var han en polsk byggarbetare. Nu är han en polskt sjukskrivet fyllo som har sin fyllokompis boende hos sej. Och dom dricker och dricker och dricker, mer och mer. Och så fyllesnackar dom på polska – högt. Och ramlar och tappar saker och låter. Jag hoppar till varje gång och undrar ”vad hände nu?! Slog någon ihjäl sej? Kastar dom saker på varandra? Bråkar dom?!” Det är obehagligt och jävligt irriterande.

Klockan är 4 och jag kan inte sova för att dom härjar vägg-i-vägg med min säng!

Jag ska säga upp honom. Han ska ut! Jag orkar inte!

Blä.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: