RSS Flöde

Modiga Patrik Sjöberg /erviluca

Postat den

 

🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Patrik Sjöberg borde få ytterligare en medalj, eller kanske till och med en pokal, för att han vågar stå upp för att han varit utsatt för övergrepp, för att han vågar visa upp sin frustration, sin ilska, besvikelse och sorg i terapi, för att han visar alla utsatta barn (vuxna barn som barn) att MAN KAN OCH FÅR PRATA OM DET, att den som är utsatt inte är skyldig och att det faktiskt har skett och sker. Varje dag/natt. I Sverige. Idag, igår och hela tiden.

🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅

 

För att barn ska våga prata om det, och för att vuxna ska tro på dom, behövs en sån som Patrik Sjöberg, som vågar gå först och visa vägen.

Tack, Patrik Sjöberg för att du öppnar upp kring övergrepp och därmed är en röst för tusentals utsatta barn.

I och med att Patrik pratar om det förmedlar han också till resten av världen ATT övergrepp sker bakom stängda dörrar utan att någon märker det. Idag, i morgon, nu och igår.

🎖🏅🏆🎖🏅🏆🎖🥇🎖🏆🏅🥇🎖🏅🏆🥇🎖🏅🏆🥇🎖🏅🏆🥇🎖🏅🏆🥇🎖🏅

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Han är beundransvärd och har nog hjälpt fler än vi vet att våga anmäla övergrepp. Jag anser att, förutom föräldrarna, även skolorna att upplysa barnen om vad som är ok och inte.

    Inget barn (eller vuxen) ska behöva att t.ex bli tvångskramad! Jag lärde min dotter när hon var liten: ”Sträck ut armen rakt ut. Närmare dej än så här och runtom dej ska INGEN vuxen komma”.

    // Kao

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: