RSS Flöde

Kan män våldtas? /erviluca

Postat den
Kan män våldtas? /erviluca

 

I huvudstaden Handora, i landet Copicandra, sprids en hemsk företeelse. I skymningen och nattetid smyger gäng av kvinnor omkring och överfaller skyddslösa män. Kvinnorna håller fast, eller knyter fast, männens armar och ben varvid kiutsätts för våldtäkter och misshandel. Efter övergreppen lämnas männen/killarna sönderslagna och chockade på platsen där dom överfölls.

Det händer också att killar drogas i barer och förs ut, hem till någon kvinna och där utsätts för övergrepp av en eller flera hemma hos någon – ibland är en kvinna förövare – ofta är dom flera. Efteråt kastas mannen ut, eller så vaknar han helt enkelt i en lägenhet, sönderslagen och i chock och får ta sej istället och hem själv.

Ett offer berättade hur han vaknar upp på morgonen, med sönderslitet anus och med en pulserande smärta i penis/pung, ser kvinnor runtom sig och de skrattar och säger ”..,din jävla bock! Du gillade det, va?!”… varvid dom ger honom en ”omgång sex” till…

Penisar går sönder, anusar slits upp ; övergreppen är ibland fruktansvärda, och ibland är det endast sexuella handlingar som att förövarna suger och slickar på könsorganen, kör upp dildos i anus och in i munnen, ner i halsen.  Männen/killarna lämnas ibland sönderslagna och ibland syns inte skadorna på utsidan. Den gemensamma nämnaren är att killarna inte sagt ja till sexet.

….men ibland har de faktiskt sagt ja, men ångrat sej sedan, vilket ingen lyssnat på.

Dom utsatta är i åldrarna ca 12 och uppåt. Det äldst kända offret är vid dagens datum 72 år gammal.

Många övergrepp polisanmäls – inte alla eftersom en del offer är både rädda och skäms (och vill inte dra allt igen i Domstolen).

En del av offren blir anklagade i Domstolen: ”Hur ser ditt sexliv ut? Hade du inte sex med fem kvinnor samtidigt en månad tidigare? Sa du verkligen nej – högt och tydligt? Du fick ju stånd – då måste du ju ha gillat det!

 

 

Dom kvinnor som blir anklagade nekar till 100 % och dom har ofta ett gäng kompisar/släktingar/kollegor som står på deras sida och som säger ”….hon skulle aldrig tvinga sej på någon! Hon är världens bästa tjej!! Killen ljuger bara för att få uppmärksamhet!!”

Hos polisen ligger det högar av anmälningar, som bara växer. Dom hinner inte med! Trots att killarna ibland VET vilka som har våldtagit dom, och till och med har namnen på några av dom! ”Vi hinner inte just nu!” säger polisen och låter förövarna vistas bland alla andra som vem som helst.

 

Övergreppen fortsätter. Tas inte på riktigt allvar av någon. Speciellt inte av rättssystemet, som mest består av kvinnor, som ju VET att ”män vill ha sex, så vad är problemet??”

Män är ständigt rädda/på sin vakt, när dom går genom parker, när dom går hem från krogen på natten….och när dom är på krogen måste dom vakta sin öl så att ingen idiotisk tjej lägger en drog i den.

Så har livet blivit i Copicandra….

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Bra skrivet :D!
  Ett stort problem är att män jämför sina egna sexuella impulser och handlingar med vad de anser borde vara även kvinnornas. Där är könen verkligen inte lika.

  Många (men inte alla) karlar skulle nog bli väldigt glada och stolta om en kvinna på krogen stoppade ner en hand i deras byxor och grabbade tag i snoppen. Själv har jag, vid antastande av mej själv, hört uttalandet:”Ta det som en komplimang – det hade jag gjort, höhö”…….för så tror och tänker många s.k män.

  Det är de attityderna som måste försvinna och då har vi (eller DE) gräsligt mycket att jobba med. Vi och våra män kan ju börja med våra egna söner.

  // Kao

  Gilla

  Svara
 2. Hade hoppats att du skulle förstå att det var ironiskt menat, det där med att en kvinna grabbade tag i snoppen på en man på krogen…. 😀
  En normal man skulle naturligtvis inte gilla det alls.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: