RSS Flöde

Singelkvinnans (online-) dating-tips/erviluca

dating 2

 

Var inte för PÅ! Var inte för AV. Var lite flirtig och glad, och lätt ointresserat intresserad. Spela Spelet, men var rak och tydlig, småljug lite men säg att du ärlig. Var lite svår i början. Ju ”lagom-svårare” desto bättre. Det är så man får dom att kroka fast.

Var sårbar, men visa inte för mycket. Ta det lugnt, men var beredd att hoppa på tåget om han gör det. Först. Eller så ska du våga först, fast försiktigt, så han inte blir rädd.

dating 5

Var (lagom) intresserad av sex, men ha inte för många (s-)ex-partners…. Ha en fit och vältrimmad kropp, men träna inte för mycket – du måste ju ha tid för honom också (!), gilla att laga mat, klättra i berg, cykla, åka skidor och åka båt. Ha rest väldigt mycket och ha vuxna utflugna barn. Var ca 5-10 år yngre än killen/mannen.

dating 3

Gilla hans MC, dukade bord, bil, hus, utsikter och solnedgångar som han har i sitt ”fotoalbum” (för vi har ju aldrig sett solnedgångar och berg förut…).

Ha inga skelett i garderoben (bara om du är läkare, men å andra sidan ska man inte vara för välutbildad som kvinna), var gärna sjuksköterska.

Ha många vänner och ett rikt eget liv, men var beredd att släppa det mesta för att kliva in i hans liv.

dating 1

Kliv inte in i hans liv förrän han öppnar dörren dit, även om det tar 3 år. Det KAN också ta 3 timmar – det beror lite på ”sort”.

Ha inga djur som gör dig låst, och inga småbarn.

dating 4

Dom säger att dom vill att man ska ta initiativ, men gör man det så skiter dom på sej. Så ta Rätt lite lagom-initiativ vid RÄTT tillfälle på RÄTT sätt – annars springer han 40 mil åt andra hållet, för han tror att du ska äta upp honom.

Var inte för PÅ och var inte för AV.

Såja.

Nu vet du.

Nu är det bara att köra.

 

 

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Herregud! Behöver man tips på sånt? Räcker det inte med att vara sej själv? det har i alla fall alltid fungerat för mej. Kanske är det det bästa ”raggningstipset”?
    🙂
    // Kao

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: