RSS Flöde

Nä nu!! /erviluca

Postat den

ge inte upp 2

Någon skrev till min chefs chef att jag skriver ”rasistiska kommentarer” i en ”dold Facebookgrupp”. Hen gav lite exempel på vad jag brukade skriva: ”N-ordet” bl a och att jag har en ”…grovt tendentiöst negativ hållning mot invandrare”.

Eeeeeh, what!?!

fighting spirit 3

Först började jag skratta, för jag tyckte det var så absurt; ”JAG? Rasist??” Men snälla någon! Men sedan blev jag förbannad! Vem är hen som försöker smutskasta mej via högsta chefen? Vad vill hen? Förstöra mitt liv? Hen drog också in en vän till mig i smutskastandet – en vän som är minst lika främlingsfredlig och positiv som jag. Hon var också med i den här dolda FB-gruppen, enligt skrivaren.

Eeeeh, what!?!

ge inte upp

Sen kom nästa reaktion: Stolthet. Ja, faktiskt. Är det jag skriver på nätet så viktigt att en rasist försöker förstöra för mej? Tydligen. Jag måtte vara riktigt skrämmande, och det jag skriver spelar roll, och kanske förändrar jag några människor till att bli mer positiva till flyktingar. Kanske. För om hen inte blivit rädd hade hen väl inte försökt förtala mej inför min chefs chef? Eller hur?

fighting spirit 2

Till sist kom KRAFTEN: Nu jävlar, ska jag kämpa mer för Dom Goda Krafterna och att vi ska hjälpa och ta hand om varandra, oavsett utseende, kön, religion och härkomst. Jag ska kämpa tills ni kräks på mej!

Just saying…

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Jag skrattade först jag med. Men så kul är det nog inte. Det måste ju finnas något sätt att ge den här personen svar på tal? Vad sa chefen?

  Gilla

  Svara
 2. Märkligt.
  Men ibland får man ju inte skriva det man tycker och tänker för det är ju också fel, tydligen.. Livet är ju inte bara svart eller vitt. Allt ska tydligen vara så förbaskat PK och man får inte ifrågasätta vissa t.ex politiska skeenden. Det gillar jag inte heller.
  Har du fått någon mer respons från chefen?
  // Kao

  Gilla

  Svara
 3. Fast hur kan du vara så säker på att hen anmält dig pga ditt skrivande? Hen kanske gjort det för att hen uppenbarligen inte tycker om dig. Otäckt iallafall att ha en kollega? som hittar på nåt sånt..Skulle typ misstänka alla 😦

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: