RSS Flöde

Att utse fruar till söner/erviluca

Postat den

…..men dom behöver inte gifta sej. För EN av dom blivande fruarna (Mellans fru) är det dock viktigt.

IMG_0394

Till Äldste Sonen har jag valt en Helt Underbar tjej som är ett par år yngre än sonen. Perfekt! Hon är go och glad, klok och varm åsså gillar hon hundar. Ett liiitet aber är att hon har en pojkvän, men det får jag fixa på nåt vis….HUR vet jag inte än, men jag är rätt påhittig.

IMG_0395

Till Storing har jag valt ut en annan heeelt underbar tjej! Hon älskar att laga mat, har en massa humor och jag stormtrivs i hennes sällskap, och om Storing inte vill ha henne, så adopterar jag henne ändå!

IMG_0397

Till Mellan har jag valt Storings blivande frus lillasyster. Hon är lika underbar som sin storasyster, och ska bli barnmorska när hon blir stor. Det blir nog bra. Och båda systrarna har underbart bubbliga och sprudlande personligheter.

IMG_0393

Till Minsting har jag valt en ung tjej – bara 14 år än så länge – men vi kan vänta. Hon sa häromdagen att hon inte vill ha någon man över huvud taget i sitt liv, och OM hon skulle ändra sej så ville hon ha en man som är tyst, och som inte tycker om att hångla, för det ska hon aldrig göra. Då tänkte jag att Minsting blir bra för henne, för han kan vara väldigt tyst och tycker det är ”onödigt” att hångla.

👌🏻

Klart!

Det här med att välja fruar till sina söner är ju lätt som en plätt.

Vad ska jag nu göra? 🤔

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Då får du hoppas på att sönerna och de tilltänkta fruarna har samma åsikt som dig 😀

    Gilla

    Svara
  2. Haha, men om dom hittar andra då..tillåter du det 😉

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: