RSS Flöde

Ho! Ho! /erviluca

Postat den

Hej!

Jag har inte skrivit här på länge nu. Det beror på flera saker; en sak är att jag tappade fart, kan man säga….fick lite mänsklig soppatorsk. En annan sak är att jag inte har någon vettig dator hemma…bara någon gammal ”från 1800-talet” (”FANNS ens datorer då?!?”… ” Ja, typ…hemma på min gata i staaan…” 😁). 

Min braiga lap top, som var med mej dygnet runt, försvann när jag bytte jobb….

Nu skriver jag på en min iPad, vilket gör att det blir en långsam pekfingervals, vilket gör att jag inte kan skriva utan att tänka, vilket är så underbart härligt. Det känns segt. Plus att det är ett helt jävla företag att plocka in bilder på iPaden, vilket gör att detta inlägg kanske blir bildlöst, vilket gör att det blir mindre lättsamt att läsa, vilket gör att mina härliga läsare somnat vid det här laget…..VAKNA!!!

Jag är mitt i min sista semestervecka (😱) och skulle vilja ha fyra till (men så känner man ju alltid), och jag har faktiskt GJORT NÅGOT dena semester, dvs både hälsat på Storing som numera är bosatt i Luleå (pluggar där), varit i Kiruna och blivit guidad runt i Norrland. Härligt! Tack Börje! Nu måste jag dock starta en Ny Dröm om vad jag vill se och uppleva….pust!

”Livet e hårt”, sa bonden.

”Nöff”, sa 🐷

😂

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: