RSS Flöde

Enkelt /erviluca

Postat den

img_0220

 

När jag kommer till jobbet får jag ett sms från Minsting. Han vill ha ett PS4 (för oinsatta så betyder det Playstation4). Jag bah tänker ”Eeeeeeh, what?! Nu?!?” Liksom. Jag svarar att han då får spara sina pengar. Han sms:ar tillbaka att jag ju får pengar av hans pappa för honom, och dom är ju egentligen hans…. Liksom.

 

Jag ”går igång” och skriver ett långt förklarande sms om pengar, vart dom går, vad saker kostar och ”… bla bla bla”. Jag får nåt kort svar av Minsting och fortsätter då mina långa sms-förklaringar och skriver också att vi får prata vidare när vi kommer hem och att jag ska förklara för honom min ekonomi och vad pengarna går till (eftersom han tycker att jag får ”skitmycket” pengar av hans pappa…) osv.

Som svar får jag ”???” och jag förstår ingenting.

Vaddå ”????” liksom?

”Du kunde väl bara svarat NEJ”, skriver han då.

Eeeeeeh…..

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Vilken unge! Underbart ju!

    Gilla

    Svara
  2. Hahaha 😀 Ibland är vi föräldrar lite väl duktiga med förklaringar…

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: