RSS Flöde

Trumpna Trump /erviluca

Postat den

trump gif.gif

 

Vem/vilka valde trumpna Trump?!

En hel värld står chockade och tittar på när trumpna Trump förstör och söndrar det som byggts upp under många år. Det är en kamp att bygga upp, men väldigt lätt att trasa sönder.

babytrump.jpg

Lilla stora trumpna Trump är som en liten bortskämd tjurig barnunge, som vuxit upp skyddad från hur människor verkligen har det, och som fått som han velat när han skrikit tillräckligt högt, eftersom han är rik. Pengar är (tyvärr) makt. Han, som lever i ”The melting pot” – där hela USA är uppbyggt av människor från hela världen – vill ha bort ”dom dumma”.

Trumpna Trump har bestämt vilka som är onda och vilka som är goda. Dom dumma ska bort.

goda-applen-och-det-onda

Och så ser han till att det inte kommer in fler dumma i hans perfekta Amerika.

Det är så låg nivå på hans tänk så att man blir alldeles….förskräckt!

gömma sig i buskarna.jpg

Hur FAAN kunde han bli vald till USA:s mäktigaste position?? Vilka är dom som gömmer sej  i buskarna och tyst applåderar trumpna Trumps beslut??

Hur bara KAN man komma så långt fast man rent socialt och psykologiskt tappats bakom en vagn??

Visstja – pengar var det ju!

tillsammans är vi starka.jpg

Kan det komma något gott ur det här? Ja, det kan det – om vi förenar oss och jobbar tillsammans. Tillsammans är starka och trots att ”vi” inte har makt eller pengar kan vi TILLSAMMANS göra något. Det känns gott att veta att männsiskor över hela världen protesterar mot trumpna Trumps ”knas-beslut”. Det är bara att hoppas att det hjälper.

Världen är ut led.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. christer jönsson

    det är helt otroligt att det blev han som blev president det måste ha blivit något fel i räkningen av röster han fick färre röster men vann ändå på grund av ett galet sätt att räkna rösterna på Hilleri hade flera miljoner fler röster men de räknades inte vad fan är det som händer gäller inte antal röster som lämnas i ett val. Hur kan en människa som har jätte mycket pengar mer eller mindre köpa sig till en presidentpost i världens största ekonomi samhälle vart är vi på väg.

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: