RSS Flöde

Svårflirtad? /erviluca

Postat den

 

img_0225

Han beklagar sej lite över att flickvännen tycker att han ägnar sej för mycket åt sin hobby, men när han väl är där – och ”håller på” – så försvinner tiden och han hamnar i Nirvana, typ. Eller nåt. Han tycker ju att det är så kul! Jag säger att det brukar låta så, från flickvänner/sambos/fruar när ett intresse tar för mycket tid.

————-

Jag vet inte om det är samma sak med tjejer som blir uppslukade av sina intressen…. man hör det inte lika ofta, men det BORDE ju vara så.

————-

 

Jag säger att ”du borde vara ihop med mej, för då kunde jag sitta och skriva när du meckar och grejar….och så skulle jag förvånat titta upp när du kom in efter fixandet och säga: ”Är du färdig REDAN?!?”.

Han säger ingenting först – ser ut att fundera – men sen utbrister han: ”….men du var ju så svårflirtad!!”.

Svårflirtad?!? Jag?? Flirtade han ens?? Det märkte inte jag. Då och där. Va??

Jag tycker att jag är lättflörtad när jag VILL. När jag INTE är intresserad är jag omöjlig.

Men i det här fallet var jag faktiskt intresserad. Men ”svårflirtad”?

”Du hade ju bara behövt säga KOM, så hade jag kommit”, säger jag.

Då skrattar han.

I vilket fall som helst hittade han en tjej som tydligen var mer lättflörtad. Och hon gillar inte att hans hobby tar så mycket tid.

Slut.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Som det kan bli… :-/

  Gilla

  Svara
 2. Har samma erfarenhet.

  Dock också att de har verkligen gillat att jag har ett liv utanför relationen ända tills vi har blivit ihop. Då plötsligt är det inte alls kul att jag kan vara uppslukad och inte fokuserad på honom, fast han fortfarande vill ha möjlighet att vara uppslukad av sitt eget när det behagar honom.

  Gilla

  Svara
 3. Hur gammal är flickvännen? Ju yngre tjej destomer hänger de sig ofta fast. De tror på något sätt att kärlek hänger samman med antal spenderade timmar. O får jag fråga vad hobbyn är, dataspel 😊 ?

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: