RSS Flöde

Bonde söker fru (6) /erviluca

Postat den

Dagboksanteckning från 16-05-27

gamla kläder 2.jpg

Löning! Jag har bestämt mig för att satsa lite på kläder denna löning. Jag köper nästan aldrig kläder och det är verkligen dags att uppdatera min garderob. Dock får jag dåligt samvete, för jag har ju egentligen inte råd. Men man kan väl inte visa sig i TV i kläder som är flera ååår gamla!? Även om folk inte vet att de är gamla, så syns det nog. Om inte annat så känns det.

bh-3

Sagt och gjort: Idag har jag inhandlat 3 nya bh:ar, en baddräkt (hade slängt den gamla så att jag inte skulle krypa i den igen – den var i form av nät, nästan), två blusar, två t-shirt, en kjol, en klänning, ett par shorts och en liten spetströja (sån där som slutar precis under brösten – de har ett speciellt namn, men minns det inte nu). Det känns bra och fel. Jag hade velat köpa jättemycket mer, för det finns så mycket jag vill ha och behöver pch egentligen vill jag slänga allt som hänger i garderoben.

klanningar

Jag passar inte i klänning. Jag har inte en ”klänning-kropp” – jag har mer en ”kjol-och-blus-kropp”. Idag köpte jag en klänning ändå, för man bör väl ha en klänning?! Jag vände och vred på mig i provhytten, vände och vred. Tänkte ”tjaaaa” och ”nääää” och ”kanske” och sen köpte jag den. Den var ju på REA. Fast jag provade en annan klänning också – som inte var på rea – som jag passade jättebra i om jag höll in magen. Jag tänkte köpa den, men sen tänkte jag att jag kanske glömmer att hålla in magen, och då ser det ut som om jag är gravid. Dessutom orkar jag inte tänka på att hålla in magen hela tiden, så jag köpte en klänning där man kan släppa ut magen och låta den hänga och slänga hur som helst! Ha ha ha!

en-pase-notter

Jag har endast två klänningar hemma och båda har jag köpt på second-hand och aldrig använt, för när jag sätter på mig dem ser jag inte ut som ”JAG”. Jag ser ut som ”hej-kom-och-hjälp-mig”, eller som ”en-påse-nötter”. Jag ska lägga dem i klädinsamlingen. Det finns säkert någon kvinna som passar bättre i dem än jag.

sacktroja

En del människor kan sätta på sig en säck och se coola ut. Sån är inte jag. När jag sätter på mig en säck, ser jag ut som en kärring med en säck på sig.

Jag funderar en del på den där fem-minuters-dejten. Den bekymrar mig. Vad säger man på bara fem minuter? En timme hade känts ok, för då är det bara att prata på om allt och inget, men vad säger man på fem minuter?

mors-dags-middag

Ikväll ska jag gå på dejt med min näst äldsta son. Han ska bjuda mig på en Mors-dagsmiddag. Jättekul!

Jag måste förresten köpa ny mascara också. Får inte glömma det.

Det regnar, men det ska bli fint nästa vecka. Säger väderleksrapporten.

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Hej Erika

    Vad har du för “vanlig” mail-address?

    /Ulf

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: