RSS Flöde

Bonde söker fru (2) /erviluca

per-i-bonde-soker-fru

Den 19/5 ringer Vilma ifrån ”Bonde söker fru” och säger att Per Sundin valt ut mig som en av dem som ska få komma till slottet och gå på speed date. Vilma undrar hur jag känner, och jag säger att det är ”spännande”, för det är precis så jag känner. Jag är dock inte förvånad, vilket låter väldigt självupptaget och arrogant, men så känner jag.

Jag berättar för mina söner att jag ska vara med i Bonde söker fru. De skrattar och tycker att jag är lite galen. Men det är jag ju också. Jag tänker att ”vi lever bara en gång” och ”varför inte göra lite galna saker?” och att jag ska försöka strunta i vad ”alla andra” tänker och tycker. Många tycker att det är knäppt, fånigt och patetiskt, men so what!?

slott

Jag bekymrar mig lite över hur jag ska kunna vara ledig, eftersom semestrarna redan är lagda och hela programmet börjar spelas in redan om drygt en vecka. Jag mailar min chef om vad det är på gång, och han skriver tillbaka att det kan lösa sig om jag lyckas byta bort min jourvecka. Jag mailar de övriga i min grupp om det är någon som kan ta min jourvecka. Det fixas.

kamera-i-ansiktet

Jag tänker att det ska bli skönt att komma bort och bli lite ompysslad, bo på slott och träffa Per Sundin. Sannolikheten att jag ska träffa den rätte är kanske inte så stor, med tanke på att det är 9 kvinnor till där, samt att vi kommer att ha kameror hängande över oss hela tiden.  Jag undrar om det ens GÅR att känna något. Och om det GÅR det att vara ”sig själv” framför kameror och en massa människor? GÅR det att kramas och pussas och prata om ”ditt och datt” när man har en kamera precis intill?

Men det ska bli kul och spännande och se hur allt går till, och få komma bort och göra något annat!

far7

OM jag blir inbjuden till Pers gård ska det bli såååå roligt att få vara på en lantgård och vara med får.

Jag längtar efter fåren redan!

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. åh vad roligt det låter! .Hoppas du och bonden fattade tycke för varandra så du fick komma till gården och träffa fåren :). Jag tittar aldrig på TV nästan men nu måste jag titta för att se hur det går. Jag håller tummarna men jag antar att det är lite sent för programmet är väl redan inspelat och allt har redan skett. Och du har kanske redan fått din drömprins och halva fårriket.

  Gilla

  Svara
  • Ja, allt har redan skett s a s, och jag måste vara superhemlig, och får inte berätta något, och bönderna låtsas (i intervjuer) att det börjar NU, så vi låtsas att det börjar NU! 🙂

   Gilla

   Svara
 2. Jag tycker det är häftigt att du testar det här!! 😀 Ser fram emot vidare rapporter!!
  Man ska vara lite ”galen” 😉

  Gilla

  Svara
  • Ja, jag tycker man ska LEVA LIVET när man kan! Liksom. Man ångrar bara det man INTE gjorde. Typ. Nästan. Ibland ångrar man det man gjorde också, faktiskt, men skitsamma! Det var kul att få uppleva en TV-inspelning, och det ska bli sååå spännande att se hur de har klippt ihop det, men jag märker ju redan att jag inte kan se programmet utan att tänka på allt Runtomkring! Nåja. Det blir skämsigt och kul att se!

   Gillad av 1 person

   Svara
 3. MEN, så spännande! Nu måste man ju titta på TV, som jag vanligen inte gör! Kul att du vågar vara ”galen”. 🙂

  Gilla

  Svara
  • Ja, det blir ju kul att känna igen någon! Eller hur? Själv tycker jag det är otroooligt jobbigt att titta på mig själv, men det tycker nog alla som inte är vana vid det. Man är van att se alla andra, men inte sig själv. Och eftersom situationen på inspelningen är så annorlunda kanske man inte beter sig som man brukar….typ. 😛

   Gilla

   Svara
   • Det här är ju regisserat och planerat. Även om inte DU är det! 😉 Spelar man in sig själv ofta går det ju över. Få se hur dagens barn blir som kan filma sig hur ofta som helst!

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: