RSS Flöde

Bonde söker fru (1)/erviluca

eMail Fotolia 4zu3

Jag skriver ett mail till ”Bonde söker fru” i början av maj, riktat till Per Sundin, eftersom jag tycker att han verkar mysig och varm när jag ser honom i TV.

Några dagar senare ringer någon från redaktionen och tycker att jag ska skriva ett  handskrivet brev istället för det mail jag skickat. Jag gör så, och skickar det också. Högst upp på brevet kopierar jag in en massa får.

skriva-brev

Jag skriver ofta rätt bra och ledigt, så de veckor som går efter min inskickade ansökan tänker jag att det är rätt självklart att jag ska komma med i Bonde söker fru, även om det känns ”konstigt” och ”overkligt”.

 

Spännande fortsättning följer….

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: