RSS Flöde

Jag trodde att nya bilar var enkla…. /erviluca

volvo-1

…..men det är ett jävla sjå att serva och greja och uppgradera och KA LI BRE RA. HerreGud vad man ska pyssla med dom och fixa och klappa fiiiint och lämna in i tid och otid.

Jag trodde jag skulle kunna köra på i flera ååååår innan den skulle lämnas in och servas. Men den behöver lite dutt här och lite dutt där och så ska den KA LI BRE RAS hela tiden.

hungrig-bil

”Pratar” gör den också: ”Hej! Jag behöver lite olja nu. Och så är jag hungrig! Jag vill ha mat (diesel) NU! Kör till närmaste mack – NU!” Fast den skriver. SMS:ar inuti sej själv, liksom. Jag tittar på hur långt jag kan köra innan tanken är tom: 85 km! HerreGud! ”Skärp dej, lilla vän!” Liksom. Själv kan jag gå hungrig iallafall….längre! Typ. Eller nåt.

Och så säger den ”BANK!” ibland. Varför vet jag inte. Och det glömde jag be bilgubben kolla av i morse när jag lämnade in den för service. Men säkert är det ett ”BANK” som ska vara där. Eller inte. Den är ju född 2016! Helt ny! Den borde FUNKA och rulla lätt och fint JÄMT!

Punkt.

Det var bara det.

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: