RSS Flöde

VARNING FÖR ACADEMIC SINGLES! (ARG!!!) /erviluca

angry-status

 

Nu är jag ARG och jag vill STRAFFA dom som gjort mej arg!

Jag gick med som medlem i dejtingsiten Academic singles augusti i år. Jag tänkte och trodde att det kanske möjligen bara var akademiskt utbildade människor som sökte sej dit…man kan ju nästan tro det pga NAMNET på siten. Men icke sa Nicke!

bla-bla-bla

Jag skrev och klagade till dem och fick ett sånt där allmängiltigt svar typ ”blaha blaha….”. Och jag kände mej LURAD.

Nåja.

Det är inte DET som gör mej så arg!

slosa-pengar

Att vara medlem där har ENDAST varit slöseri med pengar. DET gör mej lite arg. Och lurad och besviken, men inte mer än en liten surrande irritation inuti över att ha kastat ut pengar på ingenting; ”shit happens”, liksom.

Men nu när jag ska säga upp skiten: Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

komplicerat-2

Jag letar och letar och letar för att över huvud taget hitta på siten VAR man säger upp sej. Hittar inte. Det går heller inte att ställa frågan VAR man säger upp sej. När jag klickar på ”vanliga frågor och svar” finns varken frågan eller svaret där, för INGEN säger upp sej för DOM KAN INTE säga upp sej! Typ.

komplicerat

När jag väl hittar var och hur man säger upp sej, efter att ha ägnat en jävla massa tid och försök åt det, så måste man:

 1. Hitta rätt sida (tar lååååååång tid och man måste ha mycket fantasi eller vara oerhört kreativ eller intelligent OCH ENVIS för att hitta dit).
 2. Man måste ladda ner skiten
 3. Man måste skriva ut skiten
 4. Man måste skriva under skiten
 5. Man måste skicka in skiten till Luxemburg (m??? heter det Luxemburg?? Eller är det ett hitte-på-land??)

 

academic-singles

 

Men för i helvete ”Academic singles”!!! Ge er nu!!!

Om man inte har skrivare är man alltså fast for ever! And ever!!

Helvete vad arg jag blir!

Jävla lurendrejerier!!

Dessutom är det den sämsta dejtingsite jag varit på!! Allt är lur och hitte-på!

academic_singles_home

Så alla singlar:

VARNING FÖR ACADEMIC SINGLES!!!

#varningföracademicsingles#

 

Annonser

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Hej har du någon adress mail där jag kan säga upp academic singles?

  Gilla

  Svara
 2. Håller med OP, usel tjänst, går inte att säga upp innan ett år. Men man kan maila:
  kundservice@academicsingles.se

  Gilla

  Svara
 3. Förstår hur det känns gjorde som du igår helvetes jävlar

  Gilla

  Svara
 4. HR upplever exakt desamma. Här lagt både tid och pengar på skräpet. Man får Hur många som är intresserade men när man svarar händer ingenting och ingenting. Helt sjukt!!
  Nycket fejk har jag kommit på.
  Försöker nu ta bort min profilbild men kommer inte in ens.
  Har gett upp.

  Gilla

  Svara
 5. Hej….
  ….Masriket anropar och bekräftar att Academic Singles är totalt ointresserade
  av annat än pengar, av samma orsak har de skapat en organisation med flera
  skyddsnät för att slippa rättsprocesser, precis som de flesta andra kontakt-
  sajterna utanför Sverige.
  Oavsett hur många bluffanrop du avslöjar och skickar de faktiska konversationerna
  till Academic Singles kundservice, så hänvisas man till ett standardformulär som de
  är skyldiga att skicka enligt EU´s konsumentregler, dock ingen lag, utan en
  rekommendation.
  Kort sagt: ger du dem en invit, så tömmer de ditt bankkonto.

  Ha en bra dag!
  Niels Nielsen
  Journalist

  Gilla

  Svara
  • Lillemor Sivemark

   Helt rätt varnar alla. Har fått indrivningshotelser efter att de påstår att jag inte betalt efter 2 påminnelser. Gar aldrig fått detta och nu försöker jag reda ut allt och avsluta. Så förbannad och lurad!!!!!
   Lillemor Sivemark

   Gilla

   Svara
 6. Hej,
  Hur gör jag för att avsluta medlemskapet?
  Har skickar ett antal mail till dom, men inte något svar.

  Ska jag ”döda kortet”? Var kan konsekvenserna bli om jag inte betala?

  Gilla

  Svara
  • Jag minns inte hur jag gjorde, men pröva att skriva till kundservice@academicsingles.se
   Jag hittade själv någon finstilt någonstans dit jag skrev ett brev (i Luxemburg!) och lyckades avsluta allt, men vet inte. Anmäl dem! Det gjorde jag. Minns inte vart. Men Konsumentombuds…någonting!
   Spara mailen med dina försök att säga upp medlemskapet och om de bråkar om att du inte betalar så kan du hänvisa till dina försök att säga upp det (plus anmälan!). Det är ju inte klokt!

   Gilla

   Svara
   • Jag har faktiskt förra året skrivit, snigelpost, till Luxenburg! Likt förbannat ser jag idag att dom dragit över 2.300:- från mitt konto. Jag är absolut inne på att polisanmäla, till råga på allt har jag aldrig varit inne på deras sajt. På väg att explodera

    Gilla

    Svara
    • Jag har samma problem nu, dom har dragit 2300 kr från mitt konto efter en månad. Jag har meddelat dom att jag vill avsluta med medlemskapet men fick ingen svar. Jag kommer att polisanmäla.

     Gilla

     Svara
 7. Det finns en annan aspekt angående Academic Singles som jag vill varna för. De håller sig med egna attraktiva kontakter. Det skulle väl vara frid och fröjd. Det är bara det är att de är falska. Detta för att hålla kvar en så länge så man hinner betala. Antar att det är systematiskt (det uppgivna namnet upptäckte jag var en kod för just den ”personen”). Har sparat bevismaterial. Tyvärr kommer det inte det räcka för att fälla dem av det skälet eftersom de har skrivit sina paragrafer så vattentäta så man knappt orkar tränga igenom textmassan. Därför behövs en ordentlig varning till allmänheten. De finns de som utgör sig för att vara någon som de inte är på Academic Singles, enbart i syfte att fånga in betalande. Skulle kunna berätta detaljer från min egen korta men tillräckligt erfarenhetsrika tid på Academic Singles. Klart och tydligt uppfattar jag Academic Singles bedriva sin affärsidé i rent bedrägligt uppsåt! VARNING!

  Gilla

  Svara
 8. Hej, jag är också jättearg.. Mitt prova på(som absolut inget gav) har nu blivit ett abonnemang.. Hur säger jag upp det? Kan man polisanmäla??? Snälla hjälp mig!!!

  Gilla

  Svara
 9. Måste faxa 0046850900488. Jag har skaffat gratis fax på https://se.efax.com (också denna måste sägas upp inom 30 dagar)

  Gilla

  Svara
 10. Skriv till: be2 S.à.r.l. 13 rue du Commerce, L-1351 Luxembourg
  Commercial Register , B 123206
  Managing Director: Laetitia Pateau
  Det är helvete att bli av med de!!! De svarar inte på e-mail eller förklarar det vad man INTE frågar om!!! Skicka fax +46 850 900 488
  med uppsägning och brev till ovanstående adress.

  Gilla

  Svara
 11. Ett företag får inte kräva att uppsägningar ska göras i en viss form eller via ett särskilt kommunikationssätt (exempelvis brev). Det är upp till konsumenten att välja hur uppsägningen ska göras, antingen muntligt eller skriftligt. Fördelen med att göra en skriftlig uppsägning är att den går att bevisa i efterhand. Gör du en muntlig uppsägning kan det därför vara bra att be om en skriftlig bekräftelse på att avtalet är uppsagt.

  Det går att göra en anmälan till Konsumentverket om du upptäcker villkor som inte tillåter konsumenter att själva välja på vilket sätt ett avtal ska sägas upp. Anmälan gör du på Konsumentverkets webbplats, https://www.konsumentverket.se/aktuella-konsumentproblem/anmal-till-konsumentverket/

  Med vänlig hälsning

  Anna Sjögren
  Hallå konsument

  Gilla

  Svara
 12. Ja stor varning på detta!!
  Jag kan bara hålla med. En skitsida är det verkligen! Kostar 2.400kr för att va med 6 mån och man får inget annat än jobbiga mail om vilka som skulle kunna passa 😦
  Andra sidor kan man trycka på deras sida att man vill avsluta. Här måste man skicka underskrift till Luxemburg….
  //Therése

  Gilla

  Svara
 13. Academic singels är bedrägare. Akta dig från deras fällor. En månads provperiod för 149:- kostade mig 2400:-.

  Gilla

  Svara
 14. Jag har också gjort misstaget att gå med. Önskar att jag sett detta innan. Jag har betalt för 6 månader, och kommer ändå inte ens in på sidan, dom uppmanar mig att betala. Känns hopplöst!! Jag provade att skicka mail, men det gick inte igenom. Kommer att anmäla och ge mig F-N på att detta ska avslutas! Blir riktigt ur-förbannad. Tack för alla tips!
  Jag ska polisanmäla.

  Gilla

  Svara
 15. Håller helt.med om det!!!! Råkade ut för ett medlemskap som.inte går att se när.man skapar profilen. På fakturan som hamnade hos Kronofogden står det Be2! Kolla upp Konsumentverket innan ni betalar till detta bluff företaget!!! Läs small print..:(

  Gilla

  Svara
 16. JAG BLEV SPÄRRADE KORTET OCH GJORDE POLISANMÄLAN!

  Gilla

  Svara
  • FÖLL I SAMMA FÄLLA!!
   600 KR 21 FEBRUARI OCH JAG SA UPP MIG RADERADE KONTOT !
   1 MARS : 1797 KR !!!! IGEN. JAG HAR INGET KONTO OCHMAN HAN INTE PRATA MED DEM.
   Detta är en fektivt sajt. Singlarna finnsinte på riktigt!!!!!!!!
   VARNING

   Gilla

   Svara
 17. Rekommenderar att anmäla företaget till Konsumentverket. Jo mer anmälningar de får, desto större chans att de kommer förbjudas i Sverige:

  https://www.konsumentverket.se/aktuella-konsumentproblem/anmal-till-konsumentverket/

  Gilla

  Svara
 18. Jag faxade och gjorde skriftlig uppsägning som jag fått papper på att den är uppsagd. Vissa dagar får man inga förslag. Det är ett BLUFFÖRETAG.

  Gilla

  Svara
 19. Jag har polisanmält men det är ingen mening med det. De sitter inte i Sverige så de kan fortsätta med att dra pengar.
  Jag har polisanmält för 3 månader sedan och blev rådad att spärra kreditkortet.
  Det gjorde jag och fick brev igår av Academic singels att om jag inte betalar 1900 kr så vänder de sig till kronofogden!
  Hjälplös, det är känslan

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: