RSS Flöde

VARNING FÖR ACADEMIC SINGLES! (ARG!!!) /erviluca

angry-status

 

Nu är jag ARG och jag vill STRAFFA dom som gjort mej arg!

Jag gick med som medlem i dejtingsiten Academic singles augusti i år. Jag tänkte och trodde att det kanske möjligen bara var akademiskt utbildade människor som sökte sej dit…man kan ju nästan tro det pga NAMNET på siten. Men icke sa Nicke!

bla-bla-bla

Jag skrev och klagade till dem och fick ett sånt där allmängiltigt svar typ ”blaha blaha….”. Och jag kände mej LURAD.

Nåja.

Det är inte DET som gör mej så arg!

slosa-pengar

Att vara medlem där har ENDAST varit slöseri med pengar. DET gör mej lite arg. Och lurad och besviken, men inte mer än en liten surrande irritation inuti över att ha kastat ut pengar på ingenting; ”shit happens”, liksom.

Men nu när jag ska säga upp skiten: Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

komplicerat-2

Jag letar och letar och letar för att över huvud taget hitta på siten VAR man säger upp sej. Hittar inte. Det går heller inte att ställa frågan VAR man säger upp sej. När jag klickar på ”vanliga frågor och svar” finns varken frågan eller svaret där, för INGEN säger upp sej för DOM KAN INTE säga upp sej! Typ.

komplicerat

När jag väl hittar var och hur man säger upp sej, efter att ha ägnat en jävla massa tid och försök åt det, så måste man:

 1. Hitta rätt sida (tar lååååååång tid och man måste ha mycket fantasi eller vara oerhört kreativ eller intelligent OCH ENVIS för att hitta dit).
 2. Man måste ladda ner skiten
 3. Man måste skriva ut skiten
 4. Man måste skriva under skiten
 5. Man måste skicka in skiten till Luxemburg (m??? heter det Luxemburg?? Eller är det ett hitte-på-land??)

 

academic-singles

 

Men för i helvete ”Academic singles”!!! Ge er nu!!!

Om man inte har skrivare är man alltså fast for ever! And ever!!

Helvete vad arg jag blir!

Jävla lurendrejerier!!

Dessutom är det den sämsta dejtingsite jag varit på!! Allt är lur och hitte-på!

academic_singles_home

Så alla singlar:

VARNING FÖR ACADEMIC SINGLES!!!

#varningföracademicsingles#

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Hej har du någon adress mail där jag kan säga upp academic singles?

  Gilla

  Svara
 2. Håller med OP, usel tjänst, går inte att säga upp innan ett år. Men man kan maila:
  kundservice@academicsingles.se

  Gilla

  Svara
 3. Förstår hur det känns gjorde som du igår helvetes jävlar

  Gilla

  Svara
 4. HR upplever exakt desamma. Här lagt både tid och pengar på skräpet. Man får Hur många som är intresserade men när man svarar händer ingenting och ingenting. Helt sjukt!!
  Nycket fejk har jag kommit på.
  Försöker nu ta bort min profilbild men kommer inte in ens.
  Har gett upp.

  Gilla

  Svara
 5. Hej….
  ….Masriket anropar och bekräftar att Academic Singles är totalt ointresserade
  av annat än pengar, av samma orsak har de skapat en organisation med flera
  skyddsnät för att slippa rättsprocesser, precis som de flesta andra kontakt-
  sajterna utanför Sverige.
  Oavsett hur många bluffanrop du avslöjar och skickar de faktiska konversationerna
  till Academic Singles kundservice, så hänvisas man till ett standardformulär som de
  är skyldiga att skicka enligt EU´s konsumentregler, dock ingen lag, utan en
  rekommendation.
  Kort sagt: ger du dem en invit, så tömmer de ditt bankkonto.

  Ha en bra dag!
  Niels Nielsen
  Journalist

  Gilla

  Svara
  • Lillemor Sivemark

   Helt rätt varnar alla. Har fått indrivningshotelser efter att de påstår att jag inte betalt efter 2 påminnelser. Gar aldrig fått detta och nu försöker jag reda ut allt och avsluta. Så förbannad och lurad!!!!!
   Lillemor Sivemark

   Gilla

   Svara
 6. Hej,
  Hur gör jag för att avsluta medlemskapet?
  Har skickar ett antal mail till dom, men inte något svar.

  Ska jag ”döda kortet”? Var kan konsekvenserna bli om jag inte betala?

  Gilla

  Svara
  • Jag minns inte hur jag gjorde, men pröva att skriva till kundservice@academicsingles.se
   Jag hittade själv någon finstilt någonstans dit jag skrev ett brev (i Luxemburg!) och lyckades avsluta allt, men vet inte. Anmäl dem! Det gjorde jag. Minns inte vart. Men Konsumentombuds…någonting!
   Spara mailen med dina försök att säga upp medlemskapet och om de bråkar om att du inte betalar så kan du hänvisa till dina försök att säga upp det (plus anmälan!). Det är ju inte klokt!

   Gilla

   Svara
   • Jag har faktiskt förra året skrivit, snigelpost, till Luxenburg! Likt förbannat ser jag idag att dom dragit över 2.300:- från mitt konto. Jag är absolut inne på att polisanmäla, till råga på allt har jag aldrig varit inne på deras sajt. På väg att explodera

    Gilla

    Svara
    • Jag har samma problem nu, dom har dragit 2300 kr från mitt konto efter en månad. Jag har meddelat dom att jag vill avsluta med medlemskapet men fick ingen svar. Jag kommer att polisanmäla.

     Gilla

     Svara
    • Ja det är samma med mej , vi polisanmäler hela skiten , jag har försökt att banken stoppar dem men de verkar inte bry sej , men vi går till polisen och så får vi se vad som händer ??

     Gilla

     Svara
 7. Det finns en annan aspekt angående Academic Singles som jag vill varna för. De håller sig med egna attraktiva kontakter. Det skulle väl vara frid och fröjd. Det är bara det är att de är falska. Detta för att hålla kvar en så länge så man hinner betala. Antar att det är systematiskt (det uppgivna namnet upptäckte jag var en kod för just den ”personen”). Har sparat bevismaterial. Tyvärr kommer det inte det räcka för att fälla dem av det skälet eftersom de har skrivit sina paragrafer så vattentäta så man knappt orkar tränga igenom textmassan. Därför behövs en ordentlig varning till allmänheten. De finns de som utgör sig för att vara någon som de inte är på Academic Singles, enbart i syfte att fånga in betalande. Skulle kunna berätta detaljer från min egen korta men tillräckligt erfarenhetsrika tid på Academic Singles. Klart och tydligt uppfattar jag Academic Singles bedriva sin affärsidé i rent bedrägligt uppsåt! VARNING!

  Gilla

  Svara
 8. Hej, jag är också jättearg.. Mitt prova på(som absolut inget gav) har nu blivit ett abonnemang.. Hur säger jag upp det? Kan man polisanmäla??? Snälla hjälp mig!!!

  Gilla

  Svara
 9. Måste faxa 0046850900488. Jag har skaffat gratis fax på https://se.efax.com (också denna måste sägas upp inom 30 dagar)

  Gilla

  Svara
 10. Skriv till: be2 S.à.r.l. 13 rue du Commerce, L-1351 Luxembourg
  Commercial Register , B 123206
  Managing Director: Laetitia Pateau
  Det är helvete att bli av med de!!! De svarar inte på e-mail eller förklarar det vad man INTE frågar om!!! Skicka fax +46 850 900 488
  med uppsägning och brev till ovanstående adress.

  Gilla

  Svara
 11. Ett företag får inte kräva att uppsägningar ska göras i en viss form eller via ett särskilt kommunikationssätt (exempelvis brev). Det är upp till konsumenten att välja hur uppsägningen ska göras, antingen muntligt eller skriftligt. Fördelen med att göra en skriftlig uppsägning är att den går att bevisa i efterhand. Gör du en muntlig uppsägning kan det därför vara bra att be om en skriftlig bekräftelse på att avtalet är uppsagt.

  Det går att göra en anmälan till Konsumentverket om du upptäcker villkor som inte tillåter konsumenter att själva välja på vilket sätt ett avtal ska sägas upp. Anmälan gör du på Konsumentverkets webbplats, https://www.konsumentverket.se/aktuella-konsumentproblem/anmal-till-konsumentverket/

  Med vänlig hälsning

  Anna Sjögren
  Hallå konsument

  Gilla

  Svara
 12. Ja stor varning på detta!!
  Jag kan bara hålla med. En skitsida är det verkligen! Kostar 2.400kr för att va med 6 mån och man får inget annat än jobbiga mail om vilka som skulle kunna passa 😦
  Andra sidor kan man trycka på deras sida att man vill avsluta. Här måste man skicka underskrift till Luxemburg….
  //Therése

  Gilla

  Svara
 13. Academic singels är bedrägare. Akta dig från deras fällor. En månads provperiod för 149:- kostade mig 2400:-.

  Gilla

  Svara
 14. Jag har också gjort misstaget att gå med. Önskar att jag sett detta innan. Jag har betalt för 6 månader, och kommer ändå inte ens in på sidan, dom uppmanar mig att betala. Känns hopplöst!! Jag provade att skicka mail, men det gick inte igenom. Kommer att anmäla och ge mig F-N på att detta ska avslutas! Blir riktigt ur-förbannad. Tack för alla tips!
  Jag ska polisanmäla.

  Gilla

  Svara
 15. Håller helt.med om det!!!! Råkade ut för ett medlemskap som.inte går att se när.man skapar profilen. På fakturan som hamnade hos Kronofogden står det Be2! Kolla upp Konsumentverket innan ni betalar till detta bluff företaget!!! Läs small print..:(

  Gilla

  Svara
 16. JAG BLEV SPÄRRADE KORTET OCH GJORDE POLISANMÄLAN!

  Gilla

  Svara
  • FÖLL I SAMMA FÄLLA!!
   600 KR 21 FEBRUARI OCH JAG SA UPP MIG RADERADE KONTOT !
   1 MARS : 1797 KR !!!! IGEN. JAG HAR INGET KONTO OCHMAN HAN INTE PRATA MED DEM.
   Detta är en fektivt sajt. Singlarna finnsinte på riktigt!!!!!!!!
   VARNING

   Gilla

   Svara
 17. Rekommenderar att anmäla företaget till Konsumentverket. Jo mer anmälningar de får, desto större chans att de kommer förbjudas i Sverige:

  https://www.konsumentverket.se/aktuella-konsumentproblem/anmal-till-konsumentverket/

  Gilla

  Svara
 18. Jag faxade och gjorde skriftlig uppsägning som jag fått papper på att den är uppsagd. Vissa dagar får man inga förslag. Det är ett BLUFFÖRETAG.

  Gilla

  Svara
 19. Jag har polisanmält men det är ingen mening med det. De sitter inte i Sverige så de kan fortsätta med att dra pengar.
  Jag har polisanmält för 3 månader sedan och blev rådad att spärra kreditkortet.
  Det gjorde jag och fick brev igår av Academic singels att om jag inte betalar 1900 kr så vänder de sig till kronofogden!
  Hjälplös, det är känslan

  Gilla

  Svara
 20. Samma gäller singles50,

  Verkar vara samna företag

  Gilla

  Svara
 21. Anna Fagerström

  Har gjort samma erfarenhet……presenteras enbart falska identiteter utan foto med enbart gymnasiebakgrund. Ska ta foto av detta som bevismaterial. Delar på Facebook likaså.

  Gilla

  Svara
 22. Abdelali Boujrad

  Håller med Op. Jag betalade för en månad 139 kronor Och sen efter bara några dagar tog dem ifrån mitt konto 596 kronor. 👎👎👎

  Gilla

  Svara
 23. Jag drabbades av samma problem.
  Vilken länk är det egentligen för att säga upp sig?!

  Gilla

  Svara
  • Jag skrev ett brev på engelska och skickade till någon adress jag hittade någonstans på sidan och sade upp mig skriftligt på det viset. Minns inte hur jag hittade adressen, men den fanns någonstans på deras sida… Någon länk där man kan säga upp sig hittade inte jag….

   Gilla

   Svara
 24. Hej! Jag har också gått på denna idiotiska sajt 😦 Har ni betalat de fantasisummor de kräver innan ni fått medlemskapet hävt?

  Gilla

  Svara
 25. Reblogga detta på erviluca #mammatillfyrakillar och kommenterade:

  Varning också för bantningstabletterna Sinutral! Det är samma där. Man får hem tabletter, de hjälper inte, man är FAST och kan inte säga upp prenumerationen…Fi faan! 😦

  Gilla

  Svara
 26. Betala absolut ingenting när elitsinglar eller singles50 hotar er med inkasso. De bara bluffar. Om ni använt bankkort. Kontakta din egen bank och anmäl att det gjorts otillåtna uttag av detta företag från ert konto. Du får fylla i en särskild anmälan om detta. Banken utreder och återför sedan dina pengar. Samtidigt stoppas företaget från att plocka ut mer pengar. Om du betalat med kreditkort så kan det vara svårare men det är värt ett försök att göra som hos banken. Annars är det bara att döda ditt eget kreditkort och skaffa ett nytt. Men betala ingenting!!!

  Gilla

  Svara
 27. Harald Holmsten

  Tack alla ni som gjort inlägg, jag hade startat en profil på Singles50 och det rasade in meddelanden från alla möjliga håll. I och med att jag inte betalt kunde jag bara göra min profil. Jag kunde däremot inte se eller kommunicera mina ”dates”. Ok då får jag väl ta en snikperiod för att testa, betalningen gick inte igenom så jag bad en ungdom om hjälp i tron att det var datorn. Han kollade lite och sade ”FAKE”, passa dig. Det verkade som att i mitt fall Nordea hade spärrat betaltjänsten, jag klarade mig tack vare min okunskap.

  Gilla

  Svara
 28. Får jag fråga hur du gick tillväga? Min mamma har fått en faktura fast hon försökte att säga upp. Hur gjorde du?

  Gilla

  Svara
  • Jag betalde från början. Men då kom det fler fakturer. Så jag slutade.
   Sedan fick jag inkassokrav av ett konstigt bolag utomlands som knappt är aktivt.
   Pratade med en vän som är jurist, han sa att det bara är att skriva dem att man bestrider deras krav på pengar .
   Gjorde det och det blev tyst av dem sedan dess.
   Lycka till

   Gilla

   Svara
 29. Fy fan vilken skit! Jag blev grundlurad efter att ha lagt upp en profil, och avvaktade i typ 3 veckor innan beslut togs om jag skulle bli premium-medan. Så jag bestämde mig för att prova en månad för 199:- Asförbannad blir jag när jag ser att dom har dragit över 2 300 :- för ett helt jävla år!! 😡😡😡 Det var väl inte det jag valde och hade heller aldrig valt. Försöker nu kontakta dom på mailen, men det går trögt för att säga det minst. Inget telefonnr. kan man ringa heller men man måste tydligen faxa el. skriva en skriftlig begäran om uppsägning av medlemskapet. Det är oxå en riktig skitsajt där man tydligt ser att alla 60-70 åringar aldrig i livet kommer att få till en dejt.! Och det är heller inget för akademiker utan det är all härligheten blandning.
  STOOR VARNING för denna sajt. I nuläget vet jag inte om jag får mina pengar tillbaka men jag tänker u inte ge upp i första taget!!

  Gilla

  Svara
 30. Hejsan! Jag blev lurad om pengarna det stod en summa 129 per månad dem drog mer än 1500 från mitt konto jag har mailat flera gånger inget svar jag har ångrat mig och ville inte bli medlem längre fast det står att vi har rätt till ångerrätten i 14 dagar inget svar heller så vet jag inte vad ska jag göra. Jag så förbannad arg 😫

  Gilla

  Svara
 31. Jag kommer inte in med min epost .
  Jag har aldrig kommit in men de drar 995 kr från mitt konto då gick det bra att hämta pengarna .
  MEN JAG KAN INTE KOMMA IN PÅ SIDAN .KÄNNS SOM DE SPÄRRAR MIG NU

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: