RSS Flöde

Får jag lov att presentera…./erviluca

Postat den

 

 

Cecilia 1

….CECILIA!

Hon flyttade hem till oss för någon månad sedan. Hennes husse hade dött och hans dotter hann inte med både hundar (hon hade redan två) och sin sjuka mamma och sina barn, så Cecilia fick följa med oss hem (mej och Milton).

Cecilia och Milton i bilen

(Cecilia och Milton i bilen)

Hon är en blandning mellan italiensk vinthund och dvärgpinscher. Otroooligt cool liten tjej! 10 år gammal och ur-pigg!

För första gången bondar Milton med en annan hund, och detta för att Cecilia tar för givet att han SKA bonda. Plus att ingen utav dom är någon ledartyp.

Cecilia och Milton i soffan

Det bästa hon vet är bollar. Man ska kasta en boll och så springer hon och hämtar den, och lägger den sen PÅ ens fötter eller i ens knä. ”Ser” man inte bollen, lyfter hon upp den och lägger den Ännu Närmare.

Cecilia leker med Hugo 2

Cecilia krafsar på Minstings hand eftersom han gömt bollen i handen.

Cecilia leker med Hugo

Minsting retar Cecilia, genom att gömma bollen i handen (ja, det är en liten boll) och hon försöker övertala honom med ögonen: ”Kasta bollen då!”

Cecilia och Milton 3

Hon följer med på alla långa promenader överallt och blir aldrig trött! Man kan ha henne lös eftersom hon alltid håller sig nära och aldrig går fram till främlingar eller andra hundar. Om jag ropar ”Cessi!” så tvärstannar hon.

Cecilia och Milton på picknick

Här är vi på picknick. Hon är lika lättsam som Milton, förutom att jag märkt att hon blir HYPER när det är mycket folk och då vill hon att människor ska ”kasta boll” heeeela tiden, och hon kan inte koppla av. Men det är kanske inte så konstigt med tanke på att hon bott med ett pensionärspar i hela sitt liv och nu plötsligt bytt hem (och land, för hon kommer från Spanien).

Cecilia och Lucas inför Luleå

Hon gillar att krypa upp i våra knän och här har hon krupit upp i Storings knä när han tar en paus i packandet inför att åka till Luleå och gå på Universitet där.

Nu har jag två hundar igen, och det känns BRA, och som om jag kan landa i det. EN hund är för lite, för mej.

Välkommen lilla Cecilia!

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: