RSS Flöde

Vi ligger sked /erviluca

Postat den

 

2012-03-03 249

Varje kväll somnar jag i sked med Milton. Jag bakom, han framför.

Varje kväll hoppar han upp i min säng, snurrar några varv och lägger sej tillrätta med rumpan uppåt. Varje kväll vänder jag på honom, eftersom jag föredrar att han hans huvud uppåt (av någon underlig anledning…tycker han antagligen).

Han är inte så smart min lilla kille.

Annandag jul 2011 084

Ibland händer det att han snurrar runt, ställer sej en stund, och jag ser hur han TÄNKER med sin lilla hjärna: ”Det var något hon ville….vad var det nu???” och så får han till det och lägger sej med huvudet uppåt. Då är det ett litet Hallelujah-moment – både för mej, som blir stolt över min lilla korkade kille, och för Milton som känner sej stolt när jag berömmer honom.

Jag är så van att somna sked med Milton så jag knappt kan somna utan honom numera. Han är min lilla sked-liggare.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: