RSS Flöde

Två skit-läkare /erviluca

Postat den

katt med mus

 

Han berättar om sin upplevelse när han var hos en läkare som kränkte honom, och trots att det är en för jävlig berättelse, så berättar han den på ett sätt så att jag börjar gapskratta. Det var länge sedan jag skrattade så! Jag skrattar så att jag gråter, och jag har ganska nära till gråten, för jag grät nyss – av ilska och frustration. För jag kommer precis från en läkare som behandlat mej som SKIT, som något katten släpat in, och det är därför jag får det här stödet ifrån en som upplevt något liknande.

blöt fläck

Tack Gode Gud för alla stöttande människor på internet! Utan dom, idag, hade jag varit en liten blöt fläck.

Nåja.

IF

IF

Han berättar att läkaren frågar honom om han ”…har något hor på sjöööön”. Läkaren är inte svensk och ”…kan troligen bara FEM ORD på svenska”, säger han. Han står där framför läkaren och undrar varför läkaren undrar vad sjön har med hans mående att göra. ”Frågar han om jag varit på sjön?” och vaddå ”hor?”, tänker han. Liksom.

Caught with pants down

Sedan förstår han att läkaren frågar om han har något hår på könet, för läkaren ber honom dra ner byxorna för att studera könet, och medan mannen drar ner byxorna funderar han på vad denna undersökning kan ha med något att göra.

När han står där med byxorna vid knävecken ska läkaren studera ”sjöööön” väldigt närgånget och när han (läkaren) sedan ”tappar” instrumentet han ska undersöka ”sjööön” med, och ”råkar” stöta ihop med ”sjööön” när han sträcker sej efter instrumentet, så drar mannen upp byxorna och går därifrån.

Jag hoppas han anmälde detta till Patientnämnden, eller vad det heter.

skratta

Och mitt i allt gapskrattar jag. Det är sorgligt och för jävligt (!) men jag liksom hör hur  läkaren låter när han frågar ”har du något hor på sjöööön!” och så ser jag mannen framför mej, hur han förvånad står och fundera på vad sjön har att göra med allt, och så skrattar jag så att jag gråter.

Fast han tycker inte att det gör något. Han ler. Jag tror han är glad för att jag blev glad igen, efter att ha varit både arg och ledsen efter mitt besök hos en IDIOT till läkare idag. En ARROGANT JÄVLA ÖVERSITTARE som var iskall och elak och helt dum i huvet!

bajs

EN riktig skitläkare, som jag slösade 400 kr på!

Piss!

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Hoppas allt är ok med dig trots pissdoktorn.

  Gilla

  Svara
  • Det är lite sisådär just nu…

   Gilla

   Svara
   • Vad tråkigt :/ ….men det är ju så livet är – ups and downs så det kanske blir lite ups framöver förhoppningsvis :). Eller det låter kanske bara fjantigt att säga så, men det är ju så det är, ibland är det ju pissigt och man får bara köpa det fast det kanske inte låter så uppmuntrande. jaja….jag vet inte jag, hoppas du får en trevlig helg iaf och här skiner solen fram och vem vet det kanske skiner hos dig också,om inte idag så imorgon

    Gilla

    Svara
    • Jo, jag vet. Det är ups and downs – och speciellt om man är en ”sån” människa, med mycket känslor och tankar och sånt. När det är upp är det super-upp istället! 🙂

     Gilla

     Svara
   • där fick jag på nöten direkt ……argghhh….jag hade hängt ut ett lass lakan på tork och när jag sitter och svamlar om att solen skiner börjar det att regna här, bomber och granater som kapten Haddock skulle sagt, fan säger jag!!! Slängde mig ut genom dörren och ned med lakanen och så precis när jag slitit ned dem så börjar soljäveln skina igen. Hänger upp dem än en gång och så när jag ska gå in börjar det regna ännu mer.Allt medan granntanten jag ogillar står och glor på mig. Pissväder och pissgranne blääää

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: