RSS Flöde

Ett gott råd… /erviluca

Postat den

 

millionaire matchmaker

Vi sitter framför TV:n och slö-tittar på ”Millionaire Matchmaker”. Ja, jag vet; vi (jag, för Minsting liksom bara ramlade ner i soffan bredvid mej en stund) har väldigt avancerad och god smak gällande TV-program… Det är en miljonär/man på 48 år som dejtar en 30-årig kvinna.

”Oj, han är ju 18 år äldre än henne!” konstaterar Minsting. ”Ja, men hennes förra man var ju 57 år!” säger jag, och Minsting börjar räkna i huvudet: ”….27 år äldre!!” säger han upprört. ”Ja, det är ju så i världen – att män får – och bör – vara äldre än kvinnan”, suckar jag….och lägger till: ”….och det är skittråkigt! Jag ska alltså dejta, eller vara ihop med någon som är typ 70!! Och det vill jag inte!”

Old-man-and-young-woman

Min erfarenhet från att nätdejta är att män som är alltifrån fem till tjugo år äldre gärna vill dejta mej. Och jag är ju inte GAMMAL! Jag är ju…JAG! Jag vill inte ha en…gubbe! Förlåt alla gubbar, men jag vill inte det! Och jag vill inte vara 60 när min man är 80! Men ursäkta då!

ung man gammal kvinna

Sen finns det ju varianten av UNGA män som vill dejta en ”äldre kvinna”…Pust! Man (jag) får massor av beundrande mail ifrån 20 till 27-åringar. Även där säger jag ”Nej tack!”. Jag är ingen ”äldre kvinna” som vill ”leka med” en yngre man. Mina söner är ju i den åldern! Herre Gud! 

Då får jag det härliga rådet av Minsting:

lesbians

”Go lesbian!”

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: