RSS Flöde

Dom kukstyrda får inte ta över/erviluca

Postat den

killgäng 2

 

Dom känner inte igen sej. Sönerna. I dessa män som tycks styras av sina ”lustar” – eller möjligen sitt hat.

Dessa män som drar runt i flock på gatorna, och som inte kan styra sej när det dyker upp en tjej. Om någon i flocken börjar ”låta” och hetsa mot tjejen så dras resten med. Tydligen. Dom kan inte tänka själva. Eller vågar (vill inte?) säga ifrån.

Mina söner känner inte igen sej.

snopp 3

Dom känner inte igen sej i den där drivkraften att vilja sätta på varje individ med en vagina, ”no matter what”.

En man som sa till mej: ”Jag behöver vara KÄR i, eller ha känslor för,  en tjej för att vilja ha sex med henne”. Jag tror inte det är helt ovanligt, men kanske det anses….töntigt?

Snopp

Det är som om det finns ett gäng killar/män därute, som inte kan tänka med sina hjärnor, utan som låter kuken styra – eller om det är hormonerna (testosteronet?). Kanske är det så att dom har för mycket testosteron, och borde medicineras? Jag tycker att man ska ta hormonprover på dom testosteronstinna männen som styrs av sina kukar. Eller av sitt hat. Faktiskt.

dra-alla-over-en-kam

För dom ”normalstyrda” killarna känner inte igen sej och vill inte dras över en kam med ”dom kuk-styrda”.

Jag skulle vilja att dom Normala Männen hördes och syntes mer – att man uppmärksammade alla GODA män – så att det i slutänden blev DOM som var DOM NORMALA. Dom som unga killar ser upp till, och vill bli som. Dom som kan bestämma över sina kukar borde få bli förebilder. Dom som låter hjärnan styra.

pojke o flicka

Jag skulle också vilja att Dom Goda Papporna (eller möjligen mammorna) PRATAR med sina söner om såna här saker, OCH att man pratar om det i skolan. Inte bara ”Stackars-tjejer-dumma-pojkar-pratet” för med det kommer man ingen vart, utan mer mänskliga samtal om könsroller, sex, medmänsklighet etc.

Hallå Media! Lyft fram alla Goda Män! Låt dom göra sina röster hörda! Visa att dom finns och att dom bryr sej! Tala om att dom inte står bakom Dom (hatande?) Kukstyrda!

Ho ho!

 

 

 

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Men jag tror inte det är så ovanligt att killar låter kuken styra.. Inte så att de våldtar, men att de ligger med tjejer de inte har känslor för för att få ligga.

  Gilla

  Svara
  • Näe, så är det ju också…Förhoppningsvis med en tjej som VILL…. Och det verkar vara enklare att ha sex och njuta av det, utan känslor, om man har snopp…men jag vet inte…

   Gilla

   Svara
 2. Tycker nog det funkar som tjej också om man bara tänder på killen 🙂 utan attraktion funkar det inte.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: