RSS Flöde

Speedade förbi en fartkamera…/erviluca

Postat den

fartkamera

Igår speedade jag förbi en fartkamera…och satt i Egna Tankar…och körde därmed för fort! Precis när jag körde förbi, såg jag kameran i ögonvrån, insåg vad som skulle komma att hända och gjorde en GRIMAS av frustration och för att jag INTE VILLE bli fotad. Jag blev fotad. Blä! Jag kör ju inte för fort i vanliga fall. Typ nästan aldrig. Andra kör för fort jämt! Det är orättvist!

fartkamera skylt

 

Sen körde jag förbi en massa andra fartkameror, och då körde jag för långsamt. Jag tycker att det borde jämna ut sej då! Att om jag kör 100 km/timmen på en 90-väg och blir fotad, så borde det liksom suddas ut när jag kör 40 km/timmen på en 50-väg med fartkamera.

Visst tycker ni det också?!?

godkänt tillstånd

Och så tycker jag att det är ORÄTTVIST att Andra som kör för fort JÄMT, inte blir fotade, när jag, som körde för fort IGÅR (och ALDRIG annars….*host host host*) borde liksom ha något slags Undantagstillstånd (i rutan) eller nåt.

Visst tycker ni det också?!?

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Min exsvåger lärde sig vart fartkamerorna satt och tog andra vägar. Från Sala till Helsingborg…..

    Gilla

    Svara
  2. ….och nu kom brevet från Trafik…bla bla bla verket. 😦 Precis vad jag behövde med min ekonomi! 😦

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: