RSS Flöde

Dom grälar /erviluca

Postat den

gräl

Jag sitter på jobbet och skriver när jag hör höjda röster utanför. Jag tänker först att det kanske är två stycken som har höga röster som pratar, eller kanske det är någon som är hörselskadad… men så hör jag hårda klackar i golvet; ”Klick-klack-klick-klack!” och så SMÄLLS en dörr igen: PANG! Jag hoppar högt på stolen och tänker att man borde inte få GRÄLA på en arbetsplats.

gräl 2

Det är tyst en liten stund, sedan går mannen efter kvinnan som smällde igen dörren. Dom börjar prata – båda två – samtidigt. Jag hör inte vad dom säger, men jag förstår att båda ”har rätt” och båda pratar på och förklarar sej. Ingen lyssnar. Klassiskt. INGEN. LYSSNAR. Båda har rätt.

gräl 3

När dom är färdiga går dom åt varsitt håll. Jag kan lova att bådas hjärtan slår hårt och båda är fyllda av irritation och ilska. Båda pratar dessutom av sej med den som står dom närmast (nu eller i kväll) och dom kommer att berätta vilken IDIOT dom träffade idag som ”bla bla bla bla bla….” och BÅDA kommer att få medhåll och den som lyssnar kommer att säga ”Men hur faan kunde hen göra så mot dej!?!”….

Slut.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: