RSS Flöde

Stackars killar…eller nåt… /erviluca

Postat den

dejt

Killar/män ser oftast ut som dom gör. Liksom. Antingen har dom kort hår (vanligast) eller så har dom långt hår. Klart.

Ibland är dom tjocka och ibland är dom smala. Det finns också vältränade och otränade. Men dom ser ut som dom gör och så var det inget mer med det. Liksom.

sminkad

Tjejer/kvinnor ser väldigt sällan ut som dom gör. På riktigt. Många har löshår och lösögonfransar och lösnaglar och lösbröst, är sminkade och intryckta där och uttryckta här. Inget du ser är Verklighet. Liksom.

gråtande kvinna

Så när killen dejtar tjejen vet han inte hur hon ser ut EGENTLIGEN. Det får han kanske veta långt senare, sängvägen s a s. Och då gäller det att han håller ”god min” och inte visar med ett ögonblink att han reagerar. För det får han inte. Han måste tycka om det han ser. Annars bryter hon ihop och berättar för alla sina väninnor att han är HEMSK, som inte ”ser det inre” eller som ”fokuserar på det yttre”. För det gör ju inte hon.

Hej och hå!

tupe

Tänk om HAN hade tupé eller löshår, och en knöl nedstoppad i byxan för att det skulle puta ut mer där fram, och kanske t o m lös-rumpa (för att han har en platt äkta rumpa).

hysterisk kvinna

Tänk om du/tjej/kvinna såg din förälskelse ta av sej löshåret, plocka bort penisförstoringen och rumpinlägget och kröp ner mellan lakanen med dej – vad skulle du göra då?

Killar upplever det jämt. Tror jag.

Tjejer upplever det aldrig. Tror jag.

Så egentligen är killar mer toleranta än tjejer.

kvinna går iväg

För jag tror att en tjej skulle börja antingen gapskratta åt rumpförstoraren och peruken, ELLER klä på sej och gå hem (eller både ock).

Typ.

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: