RSS Flöde

Sjuk och lycklig /erviluca

Postat den

Sönerna som små barn 003

Mellan Minsting och Storing våren 2001.

Stora Minsting är lycklig. Han är sjuk. Det finns ingen som blir så glad över att vara sjuk som Minsting. Han njuter i fulla drag. Han älskar att snora, hosta och känna sig ”hängig” för då är han liksom ”tillåten” att slappa, hänga och vara hemma från skolan. Och han äääälskar att vara hemma!

oroa sig

Det har aldrig någonsin varit en enda sekund av oro över VAR Minsting är eller OM han ska komma hem, eller något sådant.

Jag har HELT missat den biten för någon av mina grabbar i tonåren. Det har snarare varit tvärtom: ”Ska du gå UT? Jippiiiii!!!”

oroa sig

För mina söner har varit riktiga ”hemma-grisar” genom hela tonåren. Ingen oro alls där. Jo, förresten, är man mamma kan man oroa sej åt andra hållet också, och bli orolig för att dom är hemma FÖR MYCKET och undra om dom har kompisar och varför dom inte har flickvän osv.

Men sen går det några år och så är dom plötsligt ihop med en tjej och så är dom ute och ”festar lite” med ”några kompisar” på någon ”club”, och då var ju all oro för allting helt i onödan tidigare….

I vilket fall som helst, så är Minsting SJUK och LYCKLIG.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: