RSS Flöde

Smittande influensa/erviluca

Postat den

Hugo och hundarna sept 13 016

Den förste som fick den här hemma var Minsting – en nöjd Minsting. Nästan samtidigt insjuknade Storing. Inte lika nöjd, men kanske var det skönt att vila ifrån McDonalds några dagar (Storing jobbar där nu)…

Lucas

Det är ett tufft och mycket lärorikt arbete att jobba på McDonalds.

Sjuk 3

Sen insjuknade jag. Jag blev faktiskt lite förvånad, för jag var ju nyss sjuk/förkyld! Jag brukar ju inte insjukna varje, eller varannan månad! Jag tyckte jag gjort mitt på sjukdomsfronten för en tid framåt, men det tyckte inte bacillerna….

58008-brain-full1

Nuförtiden är det en ”piece of shit  cake    (vad faan är det piece of?)….Skitenkelt, att vara sjuk! Tycker jag. Ta i trä! Jag har tex nästan aldrig huvudvärk och migrän längre, och jag som levt med det kroniskt sedan jag var 12 år, tycker att allt annat är ”skitenkelt” och varje gång vet jag att ”jag blir frisk inom en vecka”. Punkt. Så är det. Skitenkelt! Och sen  när jag är frisk är jag frisk. Slut. Liksom. Skitenkelt.

Nåja.

CNV00012

Igår insjuknade Mellan. Nu luffsar han runt och är sååååå sjuk.

Fast mina söner brukar inte klaga så mycket. Bara om de vill vara hemma från skolan, och det är ju bara Minsting som går i skolan nuförtiden…och han blir ju mest glad när han är sjuk, om det är På Riktigt….

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: