RSS Flöde

FÅR dom vara SD:are? /erviluca

Postat den

SD-blomman

 

”Alla” undrar vem, eller vilka, som är SD:are. ”Ingen” är det (förutom dom media-kända) och ändå stiger procenten av SD:are hela tiden. Verkar det som.

Man är liksom ”SD:are” i hemlighet. Dom finns, men ändå inte.

präst

Eftersom SD = främlingsfientlig undrar jag vilka som FÅR vara SD-väljare; FÅR man vara SD-väljare om man är lärare tex? Eller om man är kurator, socialsekreterare, förskolelärare, läkare, präst eller något annat ”människovänligt” yrke, där man SKA vara lika mot alla – oavsett kön eller färg på huden och härkomst?

lärare

 

Borde det inte vara olagligt att vara SD-anhängare och lärare tex?

Bara en fundering….

 

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Ja, du. Det undrar jag med! Vet i alla fall en som är aktiv och arbetar i förskolan…..

  Gilla

  Svara
 2. Pelle Svensson

  Olagligt att vara SD som lärare..?! Har vi inte demokrati i Sverige o yttrandefrihet… Folk får ju vara kommunister och lärare..Är det inte dax att sluta förfölja SD och inse att så många svenskar inte är idioter som röstar på dem… Vad är det som säger att vi andra har rätt hela tiden… är inte det nedvärderande…?

  Gilla

  Svara
  • Jo, vi har ju demokrati och man får vara vad man vill och tycka vad man vill, men det går inte riktigt ihop med hur man ska vara som tex lärare…. Det liksom krockar.
   Att INTE vara främlingsfientlig är rätt. Bara så du vet…

   Gilla

   Svara
   • Pelle Svensson

    Joda, jag vet det…efter att haft daglig kontakt med utländska medborgare i 10 års tid och skrivit ett antal inlagor o överklaganden till Migrationsverket vet jag nog lite vad jag pratar om…men vad du inte vet är att alla har rätt att tycka vad de vill i Sverige..du kan inte bestämma om det är rätt eller fel att vara ” främlingsfientlig”…och vad betyder ordet…över 70% vill nu begränsa invandringen… är det detsamma som att de är rasister eller helt enkelt insett att det finns praktiska saker som inte fungerar…
    Sen kan jag oxå tycka att det är märkligt att alla i det fina medmänskliga pk gänget mobbar SD anhängare hela tiden…de är väl oxå människor eller..? De sitter inte i regeringen och har inte varit med i nån förhandlingen så de har väl knappast nån skuld i problemen som nu uppstått…

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: