RSS Flöde

Hur jävla svårt kan det va?! /erviluca

Postat den

dejtingsajter

Svar: Skitsvårt.

Varför?

Svar: Vet inte.

Kanske för att vi är MÄNniskor allihop, med olika uppväxter, upplevelser och intelligens – både i IQ och EQ räknat. Eller inte räknat alls.

 

Jag vet verkligen inte.

Och jag vill och orkar inte vara ”ute och jaga”. Jag orkar inte gå ut och sätta mej i någon jävla bar bara för att vara ”ute” och ”available”. Jag orkar inte!

Been there – done that!

ca

För man måste ju ”visa upp sej” eller ”finnas där ute” om man ska ”hitta någon”. Liksom. Eller bli upphittad. Varför kan det inte räcka med att gå på ICA och handla? Liksom. Näe, för att när man är i min ålder så flirtar man inte på ICA. Då undrar givetvis du i vilken ålder man flirtar på ICA, eftersom du inte vet det. Jo, man kan flirta varsomhelst när man är ungefär 14 år och fram till….20-23 år. Sedan tar det stopp.

Därefter måste man ”gå ut”.

Grejen är också att det har varit så många jävla elaka tjejer som avspisat vänliga män på ett otrevligt sätt bakåt i tiden, och är kanske fortfarande (?), så att männen här i Sverige är så rädda (för oss).

Eller så vill dom så gärna vara jämlika och att bjuda ut någon är inte jämlikt. Eller? Jag vet inte. Jag kanske måste emigrera.

Emigrera eller leva ensam resten av mitt liv.

För jag orkar inte ”gå ut”.

 

”Jamen du kan väl testa en dejting-site!” säger då ”sålevdedomlyckligaallasinadagargiftsedan20årkompisen”. ”Jaaaa, vilken bra idé!” säger jag vänlig och berättar inte att jag testat….*räknar*….42 dejtingsiter. Funkar inte.

”Du får inte ha så höga krav”, säger ”enannansomocksålevtlyckligiallasinadagar”.

Jag har tamejfaan inga höga krav. Bara han har snopp mellan benen så räcker det. En av manlig kön, alltså. Och så har jag ett krav till: Att jag ska bli kär.

*suckar*

Förritiden blev jag alltid kär hit och dit!

Nu bah: Näe!

”Du måste ju dejta dom lite också!” säger ”honsomträffadesinmannärhonvarsextonårochnuärfyrtiosex”.

Jag HAR dejtat ”dom”.

1. Dom ser aldrig ut som på bilden.

2. Dom är så gamla (fast en del har varit yngre än jag)!

3. Hittills har jag inte ens känt ett litet pirr, utan mest bara ”…gå hem!”.

Jodå, jag har varit trevlig och det har varit trevliga fikastunder eller promenader, men….näe!

Fast en avbokade jag när han sa att hundarna inte fick följa med (på en PROMENAD) för att hans bil kunde bli smutsig och han var så rädd om den. En sån vill jag inte ha! Ingen pedant och ingen som inte tycker om hundar.

 

En kvinna ”somhittadeenmanutanförenbiografsexmånaderefterskilsmässa”, sa att ”det kryllar ju av män som vill ha en kvinna! Det är bara att plocka en!” Jag tittade mej omkring; Inte en enda man i sikte, kan jag säga, så jag frågade VAR man kan plocka dom. Då berättade hon att hon plockat sin utanför en biograf. Hon skulle gå på bio med en tjejkompis och då träffade dom den här mannen som kände kompisen. Och så plockade hon honom.

Blob People in a Tree

Jag HAR varit på bio (eller har jag?) och det fanns ingen att plocka där.

Eller vänta nu….har jag varit på bio? Utan barn? Och sett en vuxenfilm?

Näe!

Wohooo!

Bio nästa!

Vem hänger med?

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Ha ha 😀 Härligt skrivet, jag hänger med! Öh, fast jag vet inte var du bor.
    / hon som just reggat sig på en dejtingsajt och insett att alla karlar i hennes egen ålder ser himla gamla ut… (och någon yngre får det fan inte bli, det har jag provat och se hur det slutade…)

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: