RSS Flöde

När det klickar med någon…/erviluca

Postat den

Observera att Fiona skrattar på bilden!

Idag fick jag uppleva det där, när det klickar med någon, sådär ”utifrån”. Jag minns när jag läste om Emil i ”Emil i Lönneberga” och när han träffade den där killen som det ”klickade” med, och hur Astrid Lindgren beskrev det såsom att ”…sådär som det känns när man träffar någon av samma skrot och korn…”, och vilken Lycka det är, och hur otroligt BRA det känns.

Dom stunderna är inte många, så man bör ta tillvara på dom, och njuta så inihelvete (!), och inse att OM man hittar någon som det Klickar med, ska man hålla fast i den – hårt!

Det var länge sedan det hände mej, men idag hände det Fiona!

Och när det händer ens barn eller ens hund, så är det NÄSTAN lika härligt som när det händer en själv. Så oj vad jag NJÖT!

För att inte tala om vad Fiona njöt.

Till och med Milton förstod ”Allvaret” och lät bli att Uppfostra den andra hunden, såsom han brukar göra när Fiona leker med kompisar. Jag brukar tvingas ha Milton kopplad, eftersom han annars förstör leken genom att ”uppfostra” Dom Lekande Hundarna.  Men idag kunde jag släppa honom och han ägnade sej åt Sitt, istället för att sabba leken. Det var som om han förstod att det var Något Speciellt.

Vi såg dom på långt håll. Och när vi kom närmare sa hussen: ”Det här är en Golden Doodle – vad är din för ras?”. ”Samma!” sa jag. Vi blev alla lyckliga över att träffa en av Samma Sort.

Och OJ vad hundarna lekte! Oj oj oj!

Vilken fantastisk lek!

Dom lekte så braaaaaaaaaaaaa ihop! Dom hade så kuuuuuuuuuuuul! Det var som om det liksom Strålade kring dom – av lycka!

Lycka är att hitta någon som det Klickar med.

 

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Åh vad härliga dom ser ut! Det är intressant hur även djur fastnar för varandra och dras till somliga, inte direkt bryr sig om andra och retar ihjäl sig på en del. Där jag bodde förut fanns det några kvarter bort en liten hund som min var superförälskad i. Och det var besvarat. De fick aldrig tillfälle att leka eller bekanta sig helt men de blev överlyckliga när de sågs på varsin sida den hundens staket. Det var rent rörande att se. Gott nytt år förresten!

  Gilla

  Svara
  • Gott Nytt tebax! Ja, även hundar ”klickar” ju ibland, och med åren har jag insett hur unikt och fantastiska dessa ”klickar” är….Både för mig och för andra. 🙂

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: