RSS Flöde

Dagen före dagen…./erviluca

Postat den

The_night_before_christmas

Dagen före dagen ska jag ut i myllret och fara runt som en svettig råtta. Det gör jag alltid. Det är ”tradition”. När alla Dom Duktiga och Planerade människorna sitter framför sina brasor och äter godis, julstökar med julmusik i bakgrunden, tindrar och väntar på tomten i lugn och ro och tittar på TV….

….så rusar jag runt i affärer och försöker få till det.

Always logo

Allways! Always!

Why?

Because I am I. Or me, kanske det heter.

Och det är inte lätt att vara jag alla dagar, ska jag säga.

Men det går inte att ändra på.

Att jag är jag, alltså.

webwxgetmsgimg

Jag skulle behöva ett Hjälp-jag.

En sån som Planerar och Fokuserar och Organiserar och tar En Sak i Taget.

Stressed Out Person Clip Art School stress

Men tills den dagen kommer, stressar jag runt, Svettig och Galen i affärerna.

Precis som alla andra, som är som jag.

Dagen före Dagen.

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Du är inte ensam! Jag VET ju hur jag ska göra för att få det att flyta men av nån anledning är det kaos dagen före julafton jämt ändå och jag vacklar i säng framåt 3 medan jag undrar vad det är för fel på mig som aldrig lär mig. Men det blir jul ändå på nåt vis och jag passar på att önska en riktigt god jul! (och jag hoppas att tomten uppmärksammar vilken snäll människa jag är som tar med mig exmaken till mina föräldrar för firandet i morgon😏)

    Gilla

    Svara
  2. Ha ha ha! Tomten eller Gud eller Sankte Per – någon bryr sig nog… Om inte annat bryr sig din ex man och era barn… God Jul! 😃

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: