RSS Flöde

En (tyst) minut /erviluca

Postat den

Just nu är det troligen mest synd om mej i typ hela världen. För jag är så trött. Och slut.

”Alla andra” har troligen julstökat och bökat lääääääääänge, men jag har inte ens börjat! För jag orkar inte. Det räcker med Det Dagliga Stöket och Böket – det är tufft nog. Meningen är att jag ska göra Det Vardagliga + Julstöket + jobba heltid + ha två hundar OCH och och och…..= går inte….

…och så ska man handla julklappar OCKSÅ! Tillsammans med sexmiljoneretthundrafyrtionio personer. Svettas ikapp liksom. Fi fan!

Jag kan gott erkänna: Jag har inte ens börjat. Tänkte….

Näe, jag tänkte inte. Planerade inte. Kan inte planera.

Jag vill ha en pojkvän. Nu. En som kan planera, klia mej på ryggen och hjälpa till med julstöket.

Tack på förhand.

Näe, vardagen går inte ihop. Tur att man överlever ändå. Tror jag iallafall. Eller: Vi får väl se….

Sen är det den där värken också. Men den orkar jag inte ens skriva om.

Så är det.

Alltså är det Mest Synd Om Mej i typ Hela Världen. Iallafall för en (tyst) minut.

Sen, efter (den tysta) minuten, kan Alla Andra få ha det värre, igen.

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Coops tidning Mersmak hade en artikel idag: Julmaten på bara två timmar…
  Kan ni inte köpa en kollektivklapp? Eller skicka pengarna till Rädda Barnen? Jag har inte lika många barn och hundar som nu. Har precis fixat råttvakt: Två råttglada barn och en motvillig pappa som helst vill sätta fällor i buren…

  Gilla

  Svara
 2. Du som är som är en sån härlig människa är värd en drös med män! En till var sak ;-). Läser din blogg kontinuerligt men har inte alltid ord att kommentera med, men jag vill att du ska veta att du är en utav dom sundaste och klokaste jag känner till. Stort, stort hjärta har du också.
  När det gäller julen så är det du skriver om nog en anledning till att jag nästan vill ta avstånd ifrån allt vad jul heter. Det ska handlas, städas och vara perfekt.. När paketen sen är öppnade och magen är proppfull tänker jag alltid på de barn/ungdomar som inte har turen att ha blivit födda i en ”normal” familj. Inga julklappar, föräldrar med alkoholproblem o.s.v.. Jag tänker också på de ensamma..Jag bara tänker men gör inget åt det :(. Oj, nu stack tankar och fingrar iväg. Här kommer jag in och är negativ. Det var det sista jag ville.
  Var rädd om dig och stressa inte för mycket (lätt att säga). Allt behöver faktiskt inte vara perfekt. Hoppas även att din smärta ger med sig.
  Kram
  Lotta

  Gilla

  Svara
  • Puss puss puss och en stoooor kraaaam för dina varma och goda tankar som värmde en (ibland) ”frusen” själ… TACK!
   *sitter-och-väntar-på-drösen-med-män*….fast det är kanske därför jag inte få något gjort… 😉
   Kram igen!

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: