RSS Flöde

Värre än värst /erviluca

Postat den

Förra veckan insjuknade Mellan med halsont, feber, snorig, hostig. Nu är det min tur: Röd och svullen i halsen. AJ!

Jag tror bestämt att jag har det Ondaste av allt Ont i min hals. Värst liksom.

Ofta när människor säger att dom varit hos läkaren och fått medicin, så säger ”dom” att ”det var det Värsta läkaren sett!” eller ”Jag fick DUBBEL dos medicin!” eller ”Läkaren fick sätta in en medicin som dom aldrig bruka använda, eftersom jag hade värre än alla andra han mött!” osv. Jätteofta är det så!

Alla är liksom värst!

Och det är ju så; att när man själv är den som är utsatt, så tror man att man har det liiiite värre (eller mycket!) än den andra som hade detsamma förra gången/sist. För det känns mer i ”Min kropp”, liksom, eller nåt.

Jag har det helt enkelt värst!

Flickan med 90% brännskador

Fast igår såg jag en dokumentär om ”Flickan som fick en 90%-ig brännskada”….och sen var det bara gå och lägga sej, för hon var verkligen VÄRST! När hon träffade ett gäng andra brännskadade barn, var det som om alla andra kunde sluta klaga, för hon var verkligen den värsta av dom värsta! Och hon klagade aldrig (sa dom)! Hon hade ett strålande humör och hela hon strålade positivism. Man fick se henne när hon var knappt 3 år och vaknade upp ur nedsövningen (efter branden), och snacka om att ”kvittra”! HerreGud vilken tjej! I filmen var hon 15 år och hur härlig som helst! Hon var, och är, värst!

Men jag har iallafall värsta ont i halsen idag!

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Hoppas du är lite bättre än värst idag!

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: